Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Jūrmalas domē amatus saņem Munkevica cilvēki

Lai arī Jūrmalas mērs Gatis Truksnis līdz šim kategoriski noraida piederību tā dēvētajam «Munkevica klanam,» pirmās dienas, kopš viņš ir mēra krēslā, liecina, ka amatus iegūst ar kukuļdošanā apsūdzēto bijušo Jūrmalas mēru Raimondu Munkevicu (Jūrmala – mūsu mājas) saistītas personas.

Diena.lv uzzināja Jūrmalas domē, nesen no amata gāztā Romualda Ražuka (PS) laikā ieceltais domes izpilddirektors Vilmārs Freimanis devies atvaļinājumā, un viņa prombūtnes laikā par izpilddirektora p.i. iecelts Valdis Vītoliņš, kurš bija izpilddirektors R.Munkevica laikā, arī partijas Jūrmala – mūsu mājas ziedotājs.

Pēc R.Munkevica atcelšanas no amata V.Vītoliņš slimoja, bet tad no amata tika atbrīvots. Jūrmalas domes sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Inese Auniņa norādīja, ka vēl nav nozīmēts jaunizveidotās Kapitāldaļu pārvaldīšanas nodaļas vadītāja p.i. un 23.septembra domes sēdē uzreiz tikšot iecelts nodaļas vadītājs.

Diena.lv rīcībā nonākušas ziņas, ka šo amatu ieņems Jūrmalas domes deputāts, R.Munkevica partijas biedrs Egmonts Krūmiņš, kurš jau vairākām kapitālsabiedrībām izsūtījis paziņojumus par kapitāldaļu turētāju sapulcēm, kurās plānota valdes locekļu nomaiņa. R.Munkevica laikā E.Krūmiņš bija SIA Jūrmalas namsaimnieks valdes priekšsēdētājs.

To, ka E.Krūmiņš ir iecelts par šīs nodaļas vadītāja p.i., apstiprināja Jūrmalas mēra vietnieks Māris Dzenītis, kurš arī norādīja, ka izmaiņas būs praktiski visās Jūrmalas kapitālsabiedrībās. Piemēram, no valdes locekles amata tiks atbrīvota deputāte Marija Vorobjova, kura atrodas interešu konfliktā, vienlaikus ieņemot valdes locekles amatu SIA Jūrmalas gaisma un SIA Dzintaru koncertzāle, kā arī Jūrmalas domes kontroles komisijas priekšsēdētājas amatu.

M.Vorobjova ir viena no lieciniecēm kukuļdošanas lietā pret R.Munkevicu. Par citām izmaiņām kapitālsabiedrību valdēs M.Dzenītis atturējās izteikties, piebilstot, ka tās tiks veiktas divu nedēļu laikā.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas