Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Jūrmalas dome meklēs atbalstu konkursam „Jaunais vilnis” un Raimondam Paulam

Gan Jūrmalas domnieki, gan pilsētas uzņēmēji un kultūras darbinieki drīzumā tikšoties, lai kopā meklētu «atbalsta iespējas konkursam Jaunais vilnis, tā organizatoriem un arī Maestro Raimondam Paulam», otrdien sacīja Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētāja pirmā vietniece Larisa Loskutova.

L.Loskutova šodien tikās ar pilsētas tūrisma jomu pārstāvošajiem uzņēmējiem, lai pārrunātu konkursa Jaunais vilnis nākotni saistībā ar Jūrmalas pilsētu.

Jau ziņots, ka konkursa līdzpriekšsēdētājs komponists R.Pauls paziņojis par atteikšanos piedalīties konkursa žūrijas darbā. Savukārt otrs līdzpriekšsēdētājs Igors Krutojs medijos izteicies, ka bez R.Paula tas vairs nebūšot īstais Jaunais vilnis. Tādējādi zem jautājuma zīmes ir konkursa turpmākās norises vieta, vēsta Jūrmalas domes sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja p.i. Inese Auniņa.

Konkurss Jaunais vilnis ir viens no centrālajiem Jūrmalas vasaras sezonas notikumiem, kas veicina plašu tūristu un pilsētas viesu pieplūdumu. Ļoti tieši un nepastarpināti tas iespaido gan pilsētas uzņēmējus, gan viesnīcu un atpūtas vietu īpašniekus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas