Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Jūrmalas pilsēta sevi reklamēs Norvēģijā

Jūrmalas domes pārstāvji ceturtdien dosies uz Norvēģiju, lai popularizētu tūrisma iespējas Rīgā un Jūrmalā un ieinteresētu Norvēģijas iedzīvotājus savas brīvdienas pavadīt Latvijā, portālu Diena.lv informēja Jūrmalas domē.

Domnieki ceturtdien kopā ar Jūrmalas viesnīcām Hotel Jūrmala SPA un Baltic Beach Hotel sadarbībā ar Latvijas nacionālo aviokompāniju airBaltic piedalīsies pasākumā Trakā iepirkšanās diena Norvēģijas ziemeļu pilsētas Trumses lielākajā tirdzniecības centrā Jekta.

Jūrmalas pilsēta interesentiem piedāvās kūrortārstniecības un spa pakalpojumus, aktīvās atpūtas iespējas un atpūtu ģimenēm ar bērniem, kā arī aicinās apmeklēt šā gada nozīmīgākos pasākumus pilsētā. Ikviens apmeklētājs saņems Jūrmalas tūrisma brošūru norvēģu valodā. Jūrmalas pilsētas viesnīcas piedāvās brīvdienu atpūtu par īpašām cenām, un tirdzniecības centra apmeklētāji varēs uz vietas iegādāties izvēlētos pakalpojumus vai rezervēt atpūtas piedāvājumus kādā no Jūrmalas viesnīcām.

Aptuveni 4 % no tūristu kopējā skaita Jūrmalā ir no Norvēģijas. Pēc Centrālās statistikas pārvaldes datiem 2010. gadā Jūrmalu apmeklēja 4010 tūristu no Norvēģijas, un tas ir par 0,4 % vairāk nekā 2009. gadā. Tūristi aizvien vairāk izvēlas arī naktsmītnes Jūrmalas viesnīcās – pērn tūristi no Zviedrijas Jūrmalā pavadījuši par 2478 naktīm vairāk nekā 2009. gadā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas