Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Jūrmalnieki Pīrantu vēl neatceļ; algu par apcietinājuma laiku nesaņems

Apcietinājumā esošais Jūrmalas iedzīvotāju konsultatīvās padomes priekšsēdētājs, bijušā mēra Raimonda Munkevica partijas Jūrmala – mūsu mājas biedrs Normunds Pīrants pagaidām netiks atcelts no padomes priekšsēdētāja amata.

Kā paskaidroja priekšsēdētāja vietnieks Tālivaldis Keivs, padome nolēmusi pagaidīt, kā attīstās notikumi, un par atcelšanu lemt vēlāk. «Nāks laiks, nāks padoms,» izteicās T.Keivs.

N.Pīrants joprojām ir arī pašvaldības SIA Jūrmalas ātrā palīdzība valdes loceklis, jo viņu atcelt var tikai dalībnieku sapulcē, paskaidroja Jūrmalas domes sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja p.i. Inese Auniņa. Viņa norādīja, ka N.Pīrants, līdzīgi kā R.Munkevics, nesaņems atalgojumu par laiku, kad viņš turpina ieņemt amatu, bet tai laikā atrodas apcietinājumā. R.Munkevics nesaņem atalgojumu ne par domes sēžu apmeklēšanu, ne valdes priekšsēdētāja pienākumu veikšanu Lielupes ostas pārvaldē.

Jau ziņots, ka R.Munkevics un N.Pīrants tiek turēti aizdomās par kukuļa piedāvāšanu Jūrmalas domes deputātei Ivetai Blauai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas