Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Kādu laiku prognozē jūnijā?

Šogad maijā, strauji un droši piesakoties vasarai, tika saīsināts pavasarim atvēlētais laiks. Ja aprīļa sākumā vēl valdīja ziema, tad maija vidū jau vasara. Pavasaris tika apcirpts no abiem galiem. Ja seko šādai attīstībai, tad jūnijā jau vajadzētu būt jūlija svelmei. Bet vai tā būs?

Laika vērotājs Vilis Bukšs portālam dzirkstele.lv stāsta, ka decembris un 13. janvāris, kas paredz jūniju, bija ziemīgi. Tas vieš cerības, ka jūnijs būs vasarīgs. Savukārt siltais maijs norāda uz to, ka kopumā jūnijs nebūs siltāks par maiju. Tāpat arī nozīmīgās dienas martā un maijā norāda uz mēreni siltu, bet ne karstu jūniju.

Ziedu mēneša pirmajā pusē būs mēreni silts, ar nokrišņiem īslaicīgu lietusgāžu veidā. Dažviet arī iespējama krusa. Laikā ap Medardu (8. jūnijs) salnu vietās iespējamas arī vasaras salnas. Mēneša vidū un laikā ap vasaras saulgriežiem (21. jūnijs) palielināsies nokrišņu iespējamība un dažas vēsākas dienas mīsies ar karstākām.

Jāņi paies pārsvarā bez izteiktiem nokrišņiem un būs mēreni silts. Laikā ap Pēteriem, tāpat kā mēneša sākumā, būs vasarīgi silts un daždien arī karsts. Nokrišņi būs īslaicīgi un pērkona lietusgāžu veidā. Līdzīgi laika apstākļi gaidāmi arī jūlija pirmajā nedēļā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas