Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Kamēr Rīga gaiss iesilst tikai nedaudz virs nulles, Daugavpilī +15

Lai gan daudzviet Latvijā, tostarp galvaspilsētā, otrdien valdīja drēgns laiks un gaisa temperatūra bija tikai dažus grādus virs nulles, Latgalē termometra stabiņš pakāpās līdz +15 grādiem un ducināja pērkons, ziņo sinoptiķi.

+15 grādi otrdienas pēcpusdienā fiksēti Ludzā un Krāslavā, liecina "Latvijas Valsts ceļu" dati. Vienlaicīgi Vidzemes piekrastē temperatūra noslīdēja zem +1 grāda, jo sauli aizsedza pelēki mākoņi un migla, turklāt vējš pūta no Rīgas jūras līča, kurā vēl ir ledus.

Siltajā gaisa masā virs Latgales un Baltkrievijas otrdienas pēcpusdienā veidojās lieli gubu mākoņi, kas atnesa lietusgāzes un pērkona negaisus. Negaiss reģistrēts Latgales dienviddaļā, arī Daugavpils meteostacijā novērotājs fiksējis negaisu. Tur nokrišņu daudzums līdz plkst.18 sasniedza astoņus milimetrus.

Savukārt netālajā Baltkrievijas pilsētā Verhņedvinskā pērkona negaiss fiksēts divreiz diennakts laikā - gan pirmdienas, gan otrdienas pēcpusdienā.

Kā ziņots iepriekš, arī pirmais šī pavasara negaiss tika novērots Daugavpils apkaimē, kur tas plosījās naktī uz 27. martu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas