Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

KNAB Ukrainas speciālistus iepazīstina ar pieredzi korupcijas apkarošanā

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā (KNAB) šodien viesojās 20 korupcijas apkarošanas un novēršanas speciālisti no Ukrainas valsts iestādēm un nevalstiskajām organizācijām, lai iepazītos ar KNAB darbību un pamatfunkcijām, aģentūru LETA informēja KNAB.

Delegācijā bija pārstāvji no Ukrainas Nacionālā Pretkorupcijas biroja, Nacionālās Korupcijas novēršanas aģentūras Transparency International Ukrainas nodaļas, nevalstiskās organizācijas Centra, pilsoniskās kustības Chesno, politiskās pētniecības centra Eidos un starptautiskā vēlēšanu sistēmu fonda.

Ukrainas pārstāvji tika iepazīstināti ar KNAB funkcijām interešu konflikta novēršanas, politisko partiju finanšu kontroles un sabiedrības izglītošanas jomā.

Ukrainas delegācija no 4. līdz 16.septembrim Rīgas Juridiskajā augstskolā starptautiskās attīstības sadarbības projektā sāka mācības. Apmācību laikā dalībnieki apgūs ievadu Eiropas Savienības tiesībās, labas pārvaldības pamatprincipus, izmeklēšanas metodes, politisko partiju finanšu uzraudzību, naudas atmazgāšanas novēršanu, aktīvu atgūšanu, trauksmes cēlēju aizsardzību, risku kontroli valsts kapitālsabiedrībās, vēlēšanu uzraudzību, kā arī projektu vadību publiskajā sektorā.

Rīgas Juridiskās Augstskolas un Sabiedrības par atklātību Delna rīkotais projekts Ukrainas korupcijas apkarošanas kapacitātes stiprināšanā tiek īstenots, pateicoties Latvijas Ārlietu ministrijas un ASV Starptautiskās attīstības aģentūras finansējumam.

Top komentāri

?
?
Ar pieredzi korupcijas apkarošanā?
Kas
K
KNAB jau galiigi praatu izkuukojis ???
Manuprāt
M
Nu, ja. Viena Korupcijas Nonivelēšanas un Apsardzes Birojs dalās ar otru, kā noslēpt lielos oligarhus un shēmotājus. Un tautai rādīt, ka ar 70 evrikiem soda naudas karo ar mazākiem korumpantiem. Tur gan jābūt vērtīgai pieredzei.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas