Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Kultūras ministrija fondam Sibīrijas bērni piešķir 50 000 eiro

Kultūras ministrija augustā ir noslēgusi līdzdarbības līgumu ar nodibinājumu Komunistiskā terora upuru atbalsta un palīdzības fonds Sibīrijas bērni par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu sabiedrības izglītošanas pasākumu par deportācijām nodrošināšanai.

Līgums noslēgts uz diviem gadiem. Tuvākajam gadam fondam piešķirti 50 000 eiro, bet par otro līguma gadu vēl tiks lemts atsevišķi. Administratīvajiem izdevumiem ļauts izmantot piekto daļu no šīs summas.

Atbilstoši līgumam fondam uzdots organizēt sabiedrību izglītojošus pasākumus un aktivitātes par deportācijām un nodrošināt regulāru informācijas apriti, komunikāciju un publicitāti par sabiedrību izglītojošiem pasākumiem par deportācijām.

Fondam, piemēram, ik gadu jāuzņem dokumentālā filma par padomju represijām un deportācijām, jāsagatavo ceļojošās izstādes deportāciju upuru piemiņai, jāsarīko šiem jautājumiem veltīta konference, kurā piedalītos vismaz 150 dalībnieki, kā arī jāsarīko vismaz viens koncerts ar vismaz 150 apmeklētājiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas