Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā -2 °C
Sniega pārslas
Sestdiena, 23. novembris
Zigfrīda, Zigrīda, Zigrīds

Lai mainītu pasažieru viedokli par nebaudāmo ēdienu, aviokompānijas aicina talkā šefpavārus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alberts
a
Ko tur daudz lauzīt galvas. Kad lidoju ar Aeroflot ,vienmēr ceptas vistas - kad ielidojām Eiropā - pat stjuarti priecājās - tagad būs foršas pusdienas!
Agrais
A
kas nu kuram svarīgs ? Bet ir reizes, kad ir ļoti agrs lidojums un majās ēst nav vaļas. Es labprāt ņemu omleti Balticā, jo tada pati omlete Rīgas lidostas terminalī maksā 2 reizes dārgāk un tur neviens nekad nesaka, no kā tā ir taisīta :)
Vārds
V
Rīgas lidostas terminālī - omlete noteikti ir taisīta no krokodila olām - tā kā LABI,ka nepērkat.
  • 0
  • 0
abra
a
Turkiem ēdiens ir vislabākais no visiem :) Bet nu, cik zinu, katra avikompanija pati nosaka un izvēlas, ko dot saviem pasažieriem.
ēdināšanas upuris
ē
Jā, Turkish Airlines ir ''gājuši tālāk'', lidojums no Stambulas ar biļetē ietilpstošo ēdināšanu, beidzās ar ''ātrām kājām'' pāris dienu pēc tā, un sabojātu priekšstatu par lidkompāniju kā tādu
Vārds
V
Viskiju,viskiju - pāris stakanu vajag pieķert līdzi.
  • 0
  • 0
Senais
S
Kas nu kuram svarīgāks. Kādam nokļūt līdz punktam B, bet kādam "stumt ģīmī", ja reiz tas paredzēts cenā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas