Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Liepājā sadurtā zēna stāvoklis stabils; aizturēta māte

Liepājā sadurts kāds 1998.gadā dzimis zēns, un aizdomās par šī nozieguma izdarīšanu aizturēta viņa māte, informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse.

Brūce, pēc viņas stāstītā, bija pietiekami dziļa, lai apdraudētu iekšējos orgānus, tāpēc zēnam nekavējoties veikta operācija. Liepājas slimnīcas pārstāve Indra Grase portālam rekurzeme.lv norādījusi, ka puisim veikta nopietna operācija, pašlaik viņa stāvoklis raksturojams kā stabils, taču nevarot izslēgt izmaiņas, tādēļ mediķi cietušo pastiprināti novēro.

Māte ilgstoši lietojusi alkoholu un aizturēšanas brīdī bijusi reibuma stāvoklī, tādēļ vispirms nogādāta atskurbtuvē. Pēc tam pieņemti viņas paskaidrojumi, kas ļauj secināt, ka noziegumā varētu būt vainojama viņa. Ko tieši māte skaidrojusi policijai, J.Knīse izmeklēšanas interesēs neatklāja. Vaicāta, kādēļ tieši māte tiek turēta aizdomās, viņa norādīja: "Acīmredzot, strādājot notikuma vietā, savācot sākotnējo informāciju, varēja nonākt pie šāda secinājuma."

Nelaime notika svētdien vakarā Atmodas bulvārī.

Pēc pašreizējas informācijas, kas ir policijas rīcībā, starp māti un zēnu bijis konflikts par sadzīviskiem sīkumiem, vēsta LETA. Arī sievietes faktiskais vīrs ticis ievietots atskurbtuvē, bet viņš netiek turēts aizdomās par miesas bojājumu nodarīšanu zēnam.

(papildināta 2.rindkopa, pievienota pēdējā)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas