Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 26. septembris
Kurts, Knuts, Gundars

LTV pagaidu vadītājs varētu būt Gints Miķelsons

Latvijas Televīzijā (LTV) par pagaidu vadītāju varētu kļūt Gints Miķelsons, kas līdz šim Nacionālajā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomē (NEPLP) veidojis apvienotā medija koncepciju, vēsta Latvijas Radio.

NEPLP atzīst, ka tas ir vienīgais kandidāts, bet par to, vai viņš vadīs LTV, vēl nav vienošanās. Pats Miķelsons vēl gatavojas sarunai un amatam nav piekritis. Tikmēr televīzijas darbiniekiem par šo kandidātu nav daudz informācijas.
Gadu mijā līdzšinējais LTV vadītājs Edgars Kots pametīs darbu LTV, un NEPLP viņa vietā jāieceļ jauns vadītājs. Līdz konkursa izsludināšanai, noslēgumam un jaunam vadītājam vēl jāieceļ arī vietas izpildītājs. Padomes loceklis Gints Grūbe, kas atbild par LTV pārraudzības nodrošināšanu, apstiprina, ka pašlaik padomei ir tikai viens kandidāts un tas ir Gints Miķelsons.

Par šo vienīgo kandidatūru padomei vēl jāvienojas, bet Miķelsons no plašākiem komentāriem par savu nākamo daba vietu atturas. Vēl priekšā sarunas ar padomi un viņš savu piekrišanu nav devis. Miķelsons, jautāts vai tas nozīmē, ka viņš ir gatavs kandidēt arī uz no jaunā gada vakanto LTV vadītāja amatu, norāda, ka par to viņš vēl nav izlēmis.

Aptaujātie LTV programmu vadītāji par iespējamo kandidātu dzirdējuši maz, tāpēc nesniedz komentārus par viņa atbilstību amatam.

Gints Miķelsons plašsaziņu līdzekļu padomes uzdevumā kopā ar Zani Čulksēnu kopš jūlija strādā pie apvienotā medija koncepcijas. Viņa pārziņā ir finansēšanas un tehniskie jautājumi. Miķelsons pirms tam strādājis Lattelecom, kā arī televīzijā LNT. Ar apvienotā medija koncepciju padome plašāku sabiedrību plāno iepazīstināt janvāra sākumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas