Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Mediķi ir gatavi turpināt cīnīties

Mediķu arodbiedrību protesta akcijas nepalīdzēja mainīt politiķu lēmumu saistībā ar veselības nozarei paredzēto budžeta apjomu 2020. gadā, taču nozares pārstāvji nav gatavi padoties. Mediķu skatījumā gan Veselības ministrija (VM), gan valdība, gan Saeima ar savu lēmumu par 2020. gada budžetu ne tikai pārkāpa Veselības aprūpes finansēšanas likumu, bet arī klaji ignorēja medicīnas darbinieku priekšlikumus par vienlīdzīgu algu palielinājumu visiem nozarē strādājošajiem.

Top komentāri

!
!
Viņiem vispirms vajadzētu pacīnīties par to, lai esošā nauda tiktu sadalīta godīgi, nevis dažiem sarakstītas slodzes tā, ka viņi "strādā" pāri pa 500 stundām mēnesī un saņem fantastiskas summas pat priekš Rietumu standartiem. Vajadzētu pacīnīties par taisnīgu, caurredzamu atalgojumu sistēmu. Un mediķu saņemtās algas valsts slimnīcās vajadzētu visas publiskot katru mēnesi. Lai paši mediķi redz, kur paliek nauda. Un lai pacienti redz, ka nemaz tādi nabadziņi lielais vairums viņi nav, ka daudzi saņem pat Rietumeiropas līmenī labas algas, priekš Latvijas - fantastiskas.
antiņš
a
Nez vai tam asjas taukules dēliņam kaut kas cits kā nauda ar interesē?
Vemšu tūlīt
V
Visu savu darba dzīvi maksāju nodokļus, neņēmu algu aploksnēs, kaut ar varēja.Pēkšņi saslimu, muguras problēmas.Nozīmē MR,rinda pus gadu, par naudu mēneša laikā, vai ātrāk.Pie ārstiem ar norīkojumu ar netikt.Tik par naudu 2-3min, 25eur un dārgāk, atkarībā no ārsta kvalifikācijas.Arsti mudina veikt maksas operāciju, jo redz kamēr sagaidīsi valsts rindu uz ārstēšanu, var sanākt ka invalīds..priekškam es maksāju nodokļus, ja netieku ārstēts?Manam ģimenes ārstam 3 stāvu māja, dēlam dzīvoklis Jūrmalā. Katram pa jaunam pārketiekam un ik pusgadu atpūšas ārzemēs. Pasakiet, kur taisnība, par ko streikot taisaties???A???
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas