Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Munkevics: man vairs nav argumentu projekta "Kāpa" pretiniekiem

“Tas ir skumji, ka agrāk aizstāvējos pret tiem, kas teica, ka projekts Kāpa nav reāls. Pēc šī darījuma man vairs nav argumentu projekta pretiniekiem," šodien intervijā Latvijas radio teica Jūrmalas mērs Raimonds Munkevics.

Projektā Kāpa bija paredzēts ieguldīt 50 miljonus latu. "Tagad esam saņēmuši vēstuli no “laimīgā pircēja”, kurš nemaz [to] neatzīst," saka R.Munkevics. Līdz ar to projektam Kāpa "ir pārvilkta trekna svītra".

Diena.lv jau rakstīja, ka uzņēmējs Boriss Teterevs dienu pirms Nemo Real izplatīja paziņojumu, ka viņš ir jaunatrastais Jūrmalas vērienīgā atpūtas kompleksa Kāpa investors, atsaucis visas savas Jeļenai Lapsai izdotās pilnvaras. J.Lapsa saskaņā ar projekta attīstītāja Nemo Real sniegto informāciju slēgusi līgumu kā investora pārstāve par iesaistīšanos projektā.

Paziņojums par pilnvaru, kā arī visu minēto pilnvaru pārpilnvarojumu atsaukšanu J.Lapsai, kā arī Karinai Lapsai oficiālajā laikrakstā Latvijas Vēstnesis publicēts 27.oktobrī. Dienu vēlāk - 28.oktobrī - Nemo Real nāca klajā ar paziņojumu, ka tas ir piesaistījis investīcijas 50 miljonu eiro apmērā un jaunais investors ir ar auto biznesu saistītais B.Teterevs. Taču pats B.Teterevs ar preses pārstāvja starpniecību šādu informāciju noliedza.

Arī R.Munkevics apstiprina, ka saņēmis no pārdevējiem iesniegumu ar pirmpirkuma tiesību izmantošanu un, ja tiek noslēgts darījums par 50 miljoniem, tad, viņapārt, investors būtu parādījies pašvaldībā un painteresējies, kas ir nepieciešams, lai šo projektu var realizēt.

R.Munkevics norādīja, ka šāds projekts būtu milzīgs tūristu magnēts. Bet, ja atklājas šādas lietas, tad, kā teica Jūrmalas mērs, tas atstās pēdas uz investīciju vidi visā Latvijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas