Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Nākamnedēļ notiks VID jaunā kompleksa spāru svētki

Nākamnedēļ - ceturtdien, 15.augustā, plkst.15 - notiks Valsts ieņēmumu dienesta (VID) jaunā kompleksa ēkas spāru svētki. 

Jau ziņots, ka patlaban notiek jaunā VID administratīvo ēku kompleksa būvniecība Talejas ielā, Rīgā. Jaunajā kompleksā strādās vairāk nekā 2500 darbinieku no VID struktūrvienībām, kas patlaban Rīgā izvietotas 14 dažādās vietās, kā arī atradīsies plašs un ērts klientu apkalpošanas centrs. 

VID jaunais komplekss varētu izmaksāt 38,5 miljonus latu. 

Kā ziņots, Valsts kontroles revīzijā tika secināts, ka VID nodrošināšana ar vienotām telpām, būvējot jaunu administratīvo ēku kompleksu un nododot to nomā VID, netiks panākta ar iespējami mazāko finanšu resursu izlietojumu. 

Savukārt Finanšu ministrija uzsver, ka jau 2011.gada sākumā ar mērķi ievērojami samazināt telpu nomas maksu VAS "Valsts nekustamie īpašumi" un "Mežaparks SPV" panāca vienošanos par grozījumiem dalībnieku līgumā un priekšlīgumā. Tā rezultātā VID par telpu lietošanu gadā maksās vismaz par diviem miljoniem eiro (1,4 miljoniem latu) mazāku summu. 

Kompleksa būvniecība tiks pabeigta 2014.gadā. Ēku kompleksa projekta īstenotājs ir SIA "Biroju centrs Ezerparks", projekta autors - arhitektu birojs "Sarma&Norde arhitekti", būvdarbu ģenerāluzņēmējs - SIA "Re&Re", bet projekta finansētājs ir banka "Nordea".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas