Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +17 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra
Trešdien, pūšot mērenam dienvidu vējam un sildot saulei, gaisa temperatūra jau var sasniegt +19..+24 grādus, ceturtdien iespējams stiprāks vējš un siltums līdz +21..+26 grādiem

Nedēļas vidū kļūs siltāk

Šīs nedēļas vidū dienvidvējš Latvijai atnesīs vasarīgu siltumu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) un Global Forecast System prognozes.

Nakts uz otrdienu būs dzestra - vietām, debesīm skaidrojoties, gaisa temperatūra bezvējā noslīdēs līdz +3..+6 grādiem, bet zem mākoņiem būs +8..+12 grādu. Otrdienas pēcpusdienā gaiss iesils līdz +16..+21 grādam.

Trešdien, pūšot mērenam dienvidu vējam un sildot saulei, gaisa temperatūra jau var sasniegt +19..+24 grādus, ceturtdien iespējams stiprāks vējš un siltums līdz +21..+26 grādiem.

LVĢMC prognozē, ka visai silts laiks saglabāsies arī septembra pirmajās dienās, bet pašreizējā Global Forecast System prognoze rāda, ka naktī uz piektdienu Latviju šķērsos aukstā atmosfēras fronte un ka 1.septembrī gaisa temperatūra vairs nepārsniegs +16..+21 grādu.

Lielākoties gaidāms sauss laiks, lietus varbūtība palielināsies nedēļas otrajā pusē.

Ūdens līmenis plūdu skartajos austrumu novados šonedēļ pazemināsies, valsts rietumu pusē vietām saglabāsies augsta ugunsbīstamība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas