Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

NEPLP loceklis Dainis Mjartāns apstiprina, ka par viņu interesējies KNAB

Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) loceklis Dainis Mjartāns, kas atbild par radio nozari, sarunā ar biznesa portālu Nozare.lv apstiprināja, ka par viņu interesējies Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB).

Par veidu, kā notikusi kontaktēšanās ar KNAB, Mjartāns izteicās skopi un uzsvēra - ja pret viņu KNAB esot kāds iesniegums, viņš par tā saturu neesot informēts.

Pēc neoficiālas informācijas, kas ir Nozare.lv rīcība, Mjartānam tiekot pārmesta sadarbība sabiedrisko attiecību jomā ar kādu raidorganizāciju, esot NEPLP amatā. Savukārt Mjartāns Nozare.lv teica, ka viņš savā darbībā "nekādu interešu konfliktu nesaredz". Šādu apgalvojumu viņš arī apzīmēja kā "absurdu".

"Tas ir psiholoģisks spiediens ietekmēt NEPLP, lai pieņemtu kādam labvēlīgu lēmumu," NEPLP loceklis teica. Mjartāns par iespējamo sūdzības iesniedzēju nezināja stāstīt, jo neesot iepazīstināts ar iesnieguma saturu. Taču viņam esot aizdomas, ka tas varētu būt saistīts ar kādu radio nozares lietu "ārpus Rīgas".

Kā izriet no Mjartāna NEPLP mājas lapā publicētā CV, viņa pēdēja darbavieta pirms ievēlēšanas NEPLP bija projektu vadītājs izdevniecībā SIA Vesta LK. Pirms tam viņš no 2007.līdz 2009.gadam strādājis kā redaktors SIA Mediju aģentūra A - Z.

Radio nozarē Mjartāna pēdējā darbavieta bijusi kā projektu vadītājam AS Radio SWH 2005. un 2006.gādā. Pirms tam viņš ilgi strādājis Radio Free Europe/Radio Liberty raidstacijā Prāgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas