Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

No 1.jūnija dažiem Rīgas sabiedriskā transporta maršrutiem būs jauni kustību saraksti

No 1.jūnija atsevišķiem sabiedriskā transporta un minibusu maršrutiem tiks noteikts jauns kustības saraksts darba dienām un brīvdienām, informē SIA Rīgas satiksme preses pārstāvis Viktors Zaķis.

Tāpat kā iepriekšējos gados, Rīgas satiksme veiks izmaiņas 3., 24., 29., 30. un 36.autobusa maršruta kustībā, lai uzlabotu nokļūšanu līdz Mangaļsalai, Vecāķu, Daugavgrīvas un Vakarbuļļu pludmalēm.

Sākoties vasaras sezonai, Rīgas satiksme mainīs atsevišķu sabiedriskā transporta maršrutu sarakstus atbilstoši pasažieru plūsmai un kā ik gadu nodrošinās iedzīvotājiem ērtāku nokļūšanu līdz Rīgas pilsētā esošajām peldvietām, atpūtas vietām un mazdārziņiem.

No 1.jūnija tiks mainīts 3., 30., 36. un 56.autobusa maršruta pieturvietas Bolderāja D/P nosaukums uz Daugavgrīvas D/P atbilstoši patiesajam apkaimes nosaukumam, līdz kuram kursē sabiedriskais transports. Līdz ar pieturvietas nosaukuma maiņu 3.autobusa maršrutam Bolderāja-Pļavnieki tiks mainīts virziena nosaukums uz Daugavgrīva-Pļavnieki, 30.autobusa maršrutam Centrālā stacija-Bolderāja uz Centrālā stacija-Daugavgrīva un 56.autobusa maršrutam virziena nosaukums Bolderāja-Ziepniekkalns tiks mainīts uz Daugavgrīva-Ziepniekkalns.

No 1.jūnija līdz 31.augustam 36.maršruta autobusi uz un no Vakarbuļļiem kursēs biežāk. Sestdienās, svētdienās un svētku dienās 3.maršruta autobusi aptuveni no plkst.9 kursēs līdz Vakarbuļļu pludmalei, savukārt 30.maršruta autobusi līdz 31.augustam kursēs arī sestdienās, svētdienās un svētku dienās.

Tāpat no 1.jūnija līdz vasaras sezonas beigām 29.autobusa maršruts tiks pagarināts līdz Vecāķiem un autobusi kursēs maršrutā Mežciems-Vecmīlgrāvis-Vecāķi. 24.autobusa maršrutā būs palielināts reisu skaits, lai uzlabotu sabiedriskā transporta kustību uz Mangaļsalu. Ņemot vērā izmaiņas 24. un 29.autobusu maršrutu kustību sarakstos, tiks veiktas izmaiņas arī attiecīgi 2. un 19.autobusu maršrutos.

No 1.jūnija jauni kustības saraksti būs 2., 3., 9., 12., 19., 24., 29., 30., 36., 37., 41., 56.autobusu maršrutiem darba dienās un brīvdienās, 15. un 31.autobusu maršrutiem brīvdienās.

Lai nodrošinātu ērtāku nokļūšanu Rīgas pilsētas atpūtas vietās, no 1.jūnija 11.maršruta tramvajam tiks palielināts reisu skaits brīvdienās.

2.maršruta tramvaja Centrāltirgus-Tapešu iela kustības saraksts vasaras sezonai tiks pieskaņots vilcienu kustības sarakstiem maršrutā Rīga-Tukums-Rīga.

No 1.jūnija jauni kustības saraksti būs 2. un 7.tramvajam darba dienās un 11. un Retro tramvajam brīvdienās.

No 1.jūnija līdz 31.augustam būs jauni kustību saraksti 15. un 22.trolejbusa maršrutam darba dienās un brīvdienās.

Pamatojoties uz pasažieru plūsmas mērījumiem un iedzīvotāju ierosinājumiem, no 1.jūnija tiks mainīti arī vairāku minibusu kustību saraksti un maršruti.

200.minibusu maršrutā Stacijas laukums-Vecdaugava no 1.jūnija līdz 31.augustam daļa maršruta reisu tiks pagarināti līdz Vecāķiem. Kustību saraksts paliek nemainīgs.

237., 241., 204., 208., 222., 238., 242., 263.minibusa maršrutiem tiks mainīts kustību saraksts darba dienās.

204.minibusa maršruts Centrs-Jugla un 267. minibusa maršruts Centrs-Sarkandaugava svētdienās un svētku dienās nekursēs.

244.minibusa maršrutam Centrālā stacija-Iļģuciems sestdienās tiks piemērots esošais svētdienu un svētku dienu saraksts, savukārt svētdienās un svētku dienās 244.minibusa maršruts nekursēs.

208. un 263.minibusu maršrutiem būs jauni kustību saraksti sestdienās un arī svētdienās un svētku dienās. 242.minibusam "Centrālā stacija-Imanta" tiks mainīts brīvdienu kustību saraksts.

246.minibusa maršrutam Centrs-Bolderāja tiks mainīts virziena nosaukums uz Centrs-Daugavgrīva.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas