Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Nodibina četras jaunas "Vienotības" reģionālās apvienības, izveido frakciju Talsu novada domē

Apvienību _Vienotība _veidojošo partiju reģionālās nodaļas nodibinājušas četras jaunas reģionālās apvienības – Liepājā, Daugavpilī, Ikšķilē un Talsos. Talsu novada domē arī izveidota otrā _Vienotības _frakcija pašvaldībās, informē apvienība.Aprīļa beigās nodibināta Talsu reģionālā apvienība, kā arī Talsu novada deputātu frakcija piecu cilvēku sastāvā. Par _Vienotības _frakcijas vadītāju Talsu novada domē ievēlēts partijas Jaunais laiks (JL) deputāts Andris Dedzis.

Tāpat aprīļa beigās nodibināta Vienotības Ikšķiles reģionālā apvienība, kā arī ievēlēta reģionālās apvienības valde septiņu cilvēku sastāvā. Valdes priekšsēdētājas pienākumi ir uzticēti Sabiedrības citai politikai (SCP) Ikšķiles nodaļas vadītājai Ingai Lamsterei. 

1.maijā izveidota Vienotības Daugavpils reģionālā apvienība, tā dibināta, kopā ar Latgales podniekiem izveidojot Vienotības māla vāzi. Par Daugavpils reģionālās apvienības priekšsēdētāju ievēlēts SCP pārstāvis Aldis Cimoška.

7.maijā, parakstot sadarbības līgumu, izveidota Vienotības Liepājas reģionālā apvienība. Par apvienības koordinatori ievēlēta partijas Pilsoniskā savienība (PS) Liepājas nodaļas vadītāja Ilva Lutere. Nolemts, ka reģionālās apvienības koordinatori tiks pārvēlēti rotācijas kārtībā ik gadu no Vienotības veidojošo partiju nodaļu vadītāju vidus.

Divu mēnešu laikā kopš apvienības dibināšanas ir izveidotas deviņas Vienotības reģionālās apvienības un divas frakcijas pašvaldībās. Iepriekš nodibinātas reģionālās nodaļas Ķekavā, Jūrmalā, Kuldīgā, Jelgavā un Ozolniekos. Sarunas par Vienotības reģionālo apvienību veidošanu ir uzsāktas Jēkabpilī.

Ir izveidota arī Vienotības frakcija Jūrmalas domē.

Politisko partiju apvienību Vienotība 2010.gada 6.martā nodibināja JL, PS un SCP.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas