Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Otrdien vairāk līs Vidzemē un Ziemeļkurzemē

Agrā otrdienas rītā daudzviet Latvijā ir migla, liecina meteoroloģiskā informācija. Otrdien Latvijā vismazāk nokrišņu būs Latgalē, bet Vidzemē un Ziemeļkurzemē pēcpusdienā un vakarā gaidāms stiprs lietus, prognozē sinoptiķi.

Sliktākā redzamība valsts novērojumu stacijās piecos rītā bija 160 metri Dobelē, 170 metri Alūksnē un Dagdā, 440 metri Rūjienā un Stendē, kā arī 460 metri Mērsragā.

Gaisa temperatūra +3..+8 grādi.

Mākoņi daļēji sedz debesis, nav lielu nokrišņu. Pūš lēns dienvidu, dienvidaustrumu vējš.

Rīgā vietām migla, pūš dienvidu, dienvidaustrumu vējš četri metri sekundē, gaisa temperatūra +6..+7 grādi.

Priekšpusdienā galvenokārt tikai Kurzemē nedaudz līs. Dienvidaustrumu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 9-14 metriem sekundē, vakarā gaidāmas dienvidu, dienvidrietumu vēja brāzmas līdz 12-17 metriem sekundē.

Gaisa temperatūra pakāpeniski paaugstināsies, vēlā vakarā sasniedzot +10..+14 grādus. Vietām valsts austrumu daļā tiks pārspēts 31.oktobra siltuma rekords.

Rīgā pēcpusdienā ilgstoši līs, pastiprināsies dienvidaustrumu vējš, vakarā gaidāmas dienvidu vēja brāzmas līdz 14 metriem sekundē. Gaisa temperatūra vakarā sasniegs +13 grādus.

No dienvidrietumiem tuvojas ciklons. Atmosfēras spiediens pazeminās, agrā rītā tas ir no 1001 hektopaskāla Dienvidkurzemes piekrastē līdz 1009 hektopaskāliem Latgales dienvidaustrumos (jūras līmenī).

Maksimālā gaisa temperatūra pirmdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +2,5 grādiem Rūjienā līdz +13,6 grādiem Daugavpilī.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 30.oktobrī bija +32 grādi Sicīlijā un +33 grādi Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz otrdienu -24 grādi Zviedrijas ziemeļos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas