Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Pagājušajā diennaktī no ūdens izcelti divi noslīkušie

Pagājušajā diennaktī no ūdenstilpnēm izcelti divi noslīkušie, vēsta Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Ap plkst.19 glābēji saņēma izsaukumu uz Veldres ielu Rīgā, kur, pēc aculiecinieka teiktā, Velnezerā slīka cilvēks. Pārmeklējot  ūdenstilpni, noslīkušais vīrietis tika atrasts apmēram 50 metrus no krasta. Izmantojot laivu, vīrietis tika nogādāts krastā un nodots Valsts policijas (VP) darbiniekiem.

Līdztekus vakardien glābēji Ķekavas novada Daugmales pagastā no Daugavas upes izcēla noslīkušu cilvēku, kurš tika nodots VP darbiniekiem.

Savukārt šorīt plkst. 7.40 glābēji saņēma izsaukumu uz Pļaviņu novada Klintaines pagastu, kur palīdzība nepieciešama kādam cilvēkam, kurš bija izkritis no laivas un aizpeldējis uz tuvumā esošo saliņu, bet saviem spēkiem atpakaļ krastā neticis. Glābēji cilvēku nogādāja krastā un nodeva NMPD mediķiem. 

Palīdzot nelaimē nokļuvušiem dzīvniekiem, vakar glābēji Jelgavas ielā, Olainē, notvēra piecstāvu dzīvojamās mājas kāpņu telpā ielidojušu ērgli un palaida brīvībā, bet Ķekavas novada Ķekavas pagastā tika atbrīvots makšķerauklā sapinies gulbis.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 58 izsaukumus – 29 uz ugunsgrēku dzēšanu, 23 uz glābšanas darbiem, bet seši izsaukumi bija maldinājumi.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas