Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

papildināta (11:40) - Avārija naktī bloķējusi Liepājas šoseju pie Durbes

Pagājušajā naktī pēc kravas automašīnas avārijas bij bloķēta satiksme uz Liepājas šosejas pie Durbes, informē VAS Latvijas Valsts ceļi (LVC). Slēgtais ceļa posms ir apbraucams pa ceļu Kalvene – Aizpute – Līči.

Satiksme, ceļu satiksmes negadījuma vietā uz autoceļa Rīga – Liepāja, tiek regulēta ar pagaidu ceļa zīmēm. Brauktuves platums ir pusotra josla. Šādi ierobežojumi saglabāsies līdz brīdim, kad kravas auto tiks aizvests, portālu Diena.lv informēja LVC.

Satiksmes negadījums noticis ap plkst.2, - kravas automašīna ir nobraukusi no ceļa braucamās daļas, bet piekabe palikusi uz brauktuves, kā rezultātā tika bloķēta satiksme.

LVC informē, ka braukšanas apstākļi uz valsts autoceļiem kopumā ir apmierinoši, tikai vietām Vidzemē un Kurzemē brauktuves apledo, un braukšanas apstākļi ir apgrūtināti. Uz reģionālajiem autoceļiem braukšanas apstākļi ir apgrūtināti Rīgas, Kuldīgas, Liepājas, Talsu, Ventspils un Limbažu apkārtnē. Atbildīgie dienesti brauktuves apstrādā ar pretslīdes materiāliem.

Pārsvarā bez nokrišņiem, atsevišķos rajonos migla. Gaisa temperatūra no mīnus sešiem līdz mīnus vienam grādam.
Rīgas apkārtnē un virzienos uz Daugavpili, Bausku, Jelgavu un Ventspili braukšanas apstākļi apmierinoši, brauktuves nokaisītas.

Ainažu virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi visā posmā, brauktuves vietām sniegotas un veidojas apledojums, ceļš tiek tīrīts un kaisīts. Valmieras virzienā apgrūtināta braukšana posmā no Murjāņiem līdz Braslas tiltam. Veidojas apledojums, brauktuves kaisa.

Siguldas virzienā braukšana apgrūtināta posmā no Rīgas līdz Līgatnei, brauktuves apledo, tiek kaisītas. Liepājas virzienā braukšanas apstākļi apgrūtināti posmā no Saldus līdz Grobiņai, kur brauktuves vietām apledojušas, brauktuves tiek apstrādātas ar pretslīdes materiāliem.

Uz reģionālajiem autoceļiem braukšanas apstākļi ir apgrūtināti Rīgas, Kuldīgas, Liepājas, Talsu, Ventspils un Limbažu apkārtnē. Atbildīgie dienesti brauktuves apstrādā ar pretslīdes materiāliem

(pievienota 2.rindkopa)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas