Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Nomaina namu apsaimniekošanas uzņēmuma „Zemgale” vadītāju

Šodien no amata tika atsaukts pašvaldības SIA "Zemgale" valdes priekšsēdētājs Valdis Holbergs. Lēmums par to tika pieņemts uzņēmuma dalībnieku sapulcē. Par  uzņēmuma valdes priekšsēdētāju tika iecelts Alvils Kuzminskis, kurš pēdējos gadus strādājis SIA "Remarks Nekustamie īpašumi" par projektu vadītāju un izpilddirektoru.

Rīgas pilsētas izpilddirektors Juris Radzevičs (LPP/LC) kā domes kapitāla daļu turētājs šonedēļ pašvaldības namu apsaimniekošanas uzņēmumos sasauc visu SIA dalībnieku sapulces, kurās tiek izvērtēts Valsts kontroles atzinums par šo uzņēmumu darbību.

Ceturtdien, izvērtējot Rīgas pašvaldības SIA "Vecmīlgrāvis" valdes darbu, nolemts nepagarināt līdzšinējā valdes priekšsēdētāja Jura Šaicāna pilnvaru termiņu, kas beidzās šajās dienās. Viņa vietā tika iecelts domes deputāts Viktors Nikolajevs, informē Rīgas dome.

Pēc atskaites sniegšanas SIA "Purvciema nami" līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Ģirts Bite atstāja amatu pēc paša vēlēšanās. Viņa vietā  tika iecelts Rīgas Centra rajona izpilddirektors Vjačeslavs Starostins, kurš iesniedzis atlūgumu par aiziešanu no izpilddirektora amata.

Nomainīts arī Rīgas pašvaldības SIA "Kurzemes namu apsaimniekotājs" valdes priekšsēdētājs Igors Trubko. Par  uzņēmuma valdes priekšsēdētāju tika iecelts Artūrs Livšics, kurš darbojies vairāku uzņēmumu valdēs un pēc profesijas ir inženieris konstruktors. Lai izvairītos no interešu konflikta, A. Livšics apturēs darbību citu uzņēmumu valdēs.

Dalībnieku sapulcē tika nolemts, ka uzņēmuma parādi a/s "Rīgas siltums" tiks nomaksāti līdz šīs apkures sezonas sākumam. Sapulces dalībnieki par nelikumīgu atzina priekšapmaksas par apkuri pieprasīšanu no iedzīvotājiem, kuru praktizēja uzņēmums.

(papildināta ar pirmo rindkopu)





Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas