Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

papildināta - Visaktīvāk iedzīvotāji vēlas stāties VL!-TB/LNNK

Pēdējās divās nedēļās nacionālajā apvienībā _Visu Latvijai!-Tēvzemei un brīvībai/LNNK (VL!-TB/LNNK)___ iestājušies 42 cilvēki, portālu Diena.lv informēja VL!-TB/LNNK deputāts Imants Parādnieks.Liels jaunu biedru pieplūdums gaidāms 6.augustā, kad dibinās partiju Vienotība, norāda Saeimas deputāts Klāvs Olšteins (Vienotība, Jaunais laiks)"Šobrīd jaunajiem biedriem ir jāstājas kādā no Vienotību veidojošajām partjām.

Piemēram, Jaunais laiks katrā otrajā valdes sēdē skata jautājumu par jaunu biedru uzņemšanu," tā K. Olšteins.I. Parādnieks informēja, ka pēdējās divās nedēļās nacionālajā apvienībā iestājušies 42 cilvēki, starp tiem arī bijusī Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras vadītāja Žanete Jaunzeme – Grende.Partijā iestājušies daudz jaunieši, kā arī sabiedrībā pazīstami cilvēki, piemēram, interneta kompānijas CDI vadītājs un portāla Atlants.lv īpašnieks Gatis Sprūds, mūziķe un producente Laila Ilze Purmaliete, leģendārās grupas Līvi dibinātājs Juris Pavītols. _Visu Latvijai! _pievienojusies arī sociolingviste un filoloģijas zinātņu doktore Vineta Poriņa.Savukārt ZZS Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis informē, ka "zemsaviešiem" piepulcējusies vesela grupa cilvēku no "tēvzemiešiem" Balvu pusē. "Tie ir 50 – 60 cilvēku kopumā varētu būt, piepulcējušies maijā un jūnijā. Rīgā, Balvos, katrā nodaļā kāds nāk klāt. Cilvēku motivācija ir dažāda, citi vēlas sev piesaisti politikā, citi nāk ar savām idejām, lai mēs palīdzētu viņiem tās realizēt," tā A. Brigmanis.

Latvijas Zaļajā partijā mēneša laikā iestājušies 23 jaunie biedri, informēja LZP biroja vadītāja Līga Štāla.

LZP ir nodibinātas divas jaunas reģionālās nodaļas Balvos un Rojā ar enerģiskiem, zaļi domājošiem un darbīgiem nodaļu vadītājiem - bijušo "tēvzemieti" Jāni Trupovnieku Balvos un Rojas ostas pārvaldnieku Jāni Megni Rojā.


Tautas partijas pārstāvis, Saeimas deputāts Edgars Zalāns stāsta, ka no Tautas partijas gan izstājas, gan tajā iestājas cilvēki, taču izteikta kāpuma vai krituma biedru rindās neesot.

"Dinamika ir stabila. Jauni cilvēki iestājas, tie, kas jau pietiekoši ilgi bijuši politikā, izstājas. Pašlaik visi gaida Tautas partijas kongresu, kas norisināsies nākamajā sestdien, kad tiks izlemts, vai partija starēts vēlēšanās. Tad cilvēki, kas plāno savu politisko nākotni, izlems - vai palikt Tautas partijas rindās, vai ne," skaidro E. Zalāns.


(pievienota 7. un 8. rindkopa)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas