Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

papildināts (13:31) - Uz Daugavpils šosejas satiksmes negadījumā cietuši pieci cilvēki

Satiksmes negadījumā uz Daugavpils šosejas Pļaviņu novadā šorīt cietuši pieci cilvēki, no tiem trīs ir Nacionālo bruņoto spēku pārstāvji. Cietušas arī divas privātpersonas, vēsta LETA. 

Aizsardzības ministrijas pārstāve Sandra Brāle portālam Diena.lv sākotnēji sacīja, ka negadījumā cietuši kopumā pieci aizsardzības struktūru darbinieki - trīs no viņiem karavīri, bet divi - civilie darbinieki. Divi no cietušajiem apskatīti ambulatori, bet trīs hospitalizēti. Viena cietušā stāvoklis ir smags. Par notikušo atbilstoši valdības noteikumiem tiks sākta dienesta pārbaude. Patlaban sīkāku informāciju Aizsardzības ministrija nesniedz.

Vēlāk Brāle precizēja, ka negadījumā tomēr cietuši trīs aizsardzības struktūru darbinieki - karavīri. Divi no viņiem apskatīti ambulatori, bet viens atrodas slimnīcā smagā stāvoklī.

LETA ziņo, ka ap plkst.6.35  Pļaviņu novada Klintaines pagastā netālu no kafejnīcas Velniņi mikroautobuss Renault Master sadūries ar minivenu Chrysler Grand Voyager. Pēc sākotnējās informācijas, ceļu satiksmes negadījums noticis brīdī, kad mikroautobusa vadītājs izpildījis apdzīšanas manevru, bet nav paspējis pārkārtoties atpakaļ savā braukšanas joslā.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Aizkraukles iecirknī skaidroja, ka trīs cietušo atbrīvošanai no automašīnu vrakiem bijis nepieciešams izmantot hidrauliskos griezējinstrumentus. Uz ceļu satiksmes negadījuma vietu izbraukušas trīs glābšanas dienesta ekipāžas no Pļaviņām, Aizkraukles un Jēkabpils. Notikuma vietā strādājuši kopumā astoņi glābēji un divi hidrauliskie griezējinstrumenti. 

Par notikušo sākts kriminālprocess, policija turpina skaidrot negadījuma apstākļus. 

Jēkabpils reģionālajā slimnīcā informē, ka vissmagāk negadījumā cietis mikroautobusa Renault Master vadītājs, kāds 1990.gadā dzimis vīrietis, kuram mediķi konstatējuši abu kāju un rokas lūzumu, viņš patlaban atrodas reanimācijā. Vienam Renault Master pasažierim konstatēts kājas lūzums, un viņš ievietots traumu nodaļā, bet otrs ticis cauri ar viegliem sasitumiem un pēc apskates palaists mājās.

Minivena Chrysler Grand Voyager vadītājs un pasažieris ceļu satiksmes negadījumā guvuši dažādus sasitumus un galvas smadzeņu satricinājumu, viņi ievietoti traumu nodaļā. 

Visi cietušie ir gados jauni vīrieši. 

(Pievienots Aizsardzības ministrijas komentārs 2.rindkopā.) 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas