Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Par gājējiem ņirgājies valdības autobāzes pārstāvis

Portāla diena.lv aicinājums ziņot par nekaunīgo autovadītāju, kurš savu auto bija novietojis tieši uz gājēju pārejas, atradis dzirdīgas ausis – portāls pietiek.com vēsta, ka šis nav bijis nekāds parastais nekauņa - automašīna pieder AS Autobāze LVA (Latvijas valdības autobāze).

"AS Autobāze LVA (Latvijas Valdības Autobāze) jau vairākus gadus veiksmīgi nodrošina ar mūsdienīgu un modernu autoparku Latvijas Republikas Saeimu, Ministrijas, vēstniecības Latvijā un ārzemēs, kā arī uzņēmējus, piedāvājot ilgtermiņa un īstermiņa auto nomu luksus, un biznesa klases automašīnām - Mercedes-Benz, Audi, BMW, Volkswagen utt.,"  - tā par sevi stāsta pats uzņēmums, ziņo pietiek.com.

Šajā aprakstā nekas nav minēts par uzņēmuma auto vadītāju manierēm, ko aculiecinieks apraksta šādi: "Arī iznākdams no veikala, bravūrīgais vīrietis nejutās īpaši traucēts un, kāri ēdot saldējumu, tikai pasmaidīja un "ieņirdza" par garāmgājējiem, kuriem viņš bija radījis neērtības. (..) „Vietējais varonis”, lepni parādīdams vidējo pirkstu, iekāpa automašīnā un aizbrauca. Mēs vienkārši bijām šokā no šādas visatļautības un nekaunības."

Mercedes Benz automašīna ar valsts reģistrācijas numuru AA5632 un šasijas numuru WDB2110041A763435 pieder 1992. gadā dibinātajai AS Autobāze LVA, kuras valdē saskaņā ar Lursoft datiem ir 1982. gadā dzimusī Daiva Kuģina, 1962. gadā dzimušais Modris Mēters un 1966. gadā dzimušais Sergejs Zerdeckis. Savukārt uzņēmuma padomē ir Olga Rakicka, Oļegs Zujevs un Staņislavs Kuļikovs, liecina CSDD un Lursoft datu bāzes. Precīzs uzņēmuma akcionāru sastāvs nav zināms.

Pagaidām neviens no uzņēmuma vadības nav vēlējies komentēt savas automašīnas vadītāja rīcību.
Portāls Pietiek gatavojas visām ministrijām un LR Saeimai uzdot jautājumu – vai tās gatavojas arī turpmāk izmantot tāda uzņēmuma pakalpojumus, kura korporatīvajā politikā ietilpst šāda izturēšanās pret sabiedrību.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas