Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Pēc mēģinājuma apzagt dzīvokli zaglis bēgot nokrīt no balkona

Jelgavā, Pērnavas ielā, kāds vīrietis, bēgot pēc mēģinājuma apzagt dzīvokli, nokritis no balkona. Policijai apzagtajā dzīvoklī izdevies aizturēt otru zādzības līdzdalībnieku - šī paša vīrieša dēlu.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece aģentūru LETA informēja, ka neparastais gadījums noticis pirmdien, 31.augustā, un to pamanījuši tā paša daudzstāvu nama dzīvokļa kaimiņi.

Ap plkst.18 Pašvaldības policija saņēmusi ziņojumu, ka no kāda balkona nokritis svešs vīrietis; esot aizdomas par iekļūšanu dzīvoklī, aģentūru LETA informēja Jelgavas Pašvaldības policijas priekšnieka vietnieks Guntars Akmentiņš.

Mājas pagalmā policija konstatēja asins peļķē gulošu vīrieti. Cietušais nogādāts slimnīcā.

Dzīvoklī, no kura balkona vīrietis nokrita, policija sastapa dzīvokļa īpašnieku. Vīrietis paskaidroja, ka uz viņa balkona atradušās divas viņam nepazīstamas personas, - viena no tām bēgot nokritusi no balkona, otru policijas darbiniekiem izdevies aizturēt.

Abi pieķertie ir vienas ģimenes locekļi - tēvs, kas dzimis 1962.gadā, un 1987.gadā dzimušais dēls. Patlaban policija viņus tur aizdomās par divu dzīvokļu apzagšanu daudzdzīvokļu namos Jelgavā, Pērnavas ielā 19 un Pērnavas ielā 21, informēja Sietniece.

Pēc policijas rīcībā esošās informācijas, liktenīgajā dzīvoklī piektajā stāvā abi iekļuvuši, uzlaužot dzīvokļa durvis, pa kurām vēlāk arī gribējuši aiziet, taču pirms dzīvokļa atstāšanas ar zagtajām mantām viņi kāpņu telpā aiz durvīm izdzirdējuši sarunājamies kaimiņus ar iespējamo dzīvokļa saimnieku, tāpēc nolēmuši bēgt pa balkonu.

Rāpjoties no piektā stāva balkona uz ceturtā stāva balkonu, tēvs nokritis, bet dēls palicis uz balkona, kamēr aculiecinieki izsaukuši policiju.

Sākts kriminālprocess par dzīvokļu zādzībām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas