Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Pieminekļa apgānītāja iespējamās pazīmes: sieviete īsos svārkos, augsti papēži un gaiša jaka

Policija noskaidrojusi, kāda varētu izskatīties persona, kura apgānīja divus pieminekļus otrdien Ludzā. Pēc izmeklētāju rīcībā esošās informācijas divu pieminekļu apliešana ar sarkano krāsu izdarīta laika posmā no plkst. 06:40 līdz 07:30. Pēc policijas rīcībā esošās informācijas, to veica sieviete ar vidēja ķermeņa uzbūvi, kura bija ģērbusies gaišās krāsas jakā, īsos melnos svārkos, bet kājās viņai bijušas kurpes uz augstiem papēžiem.

Policija lūdz visus iedzīvotājus, kuri norādītajā  laikā atradās notikuma vietu tuvumā, vai kuru rīcībā ir jebkāda cita informācija, kas varētu sekmēt šī noziedzīgā nodarījuma atklāšanu, nekavējoties zvanīt pa tālr.: 02, 112 vai 65703800 vai griezties tuvākajā policijas iecirknī.

Jau tika ziņots, ka 15.jūnijā no rīta konstatēts, ka Ludzā  aplieti ar sarkano krāsu divi pieminekļi. Viens piemineklis atrodas Latgales un Kr.Barona ielu krustojumā pie pareizticīgo baznīcas, otrais piemineklis – skvērā Latgales un Raiņa ielu krustojumā. Uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 185.panta pirmās daļas – svešas mantas tīša bojāšana. Iespējamais sods - brīvības atņemšana uz laiku līdz četriem gadiem vai arests, vai piespiedu darbi, vai naudas sods līdz sešdesmit minimālajām mēnešalgām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas