Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Pilnā sastāvā ievēlēta Rīgas siltums padome

Otrdien a/s Rīgas siltums akcionāru ārkārtas pilnsapulcē tika pārvēlēts padomes sastāvs, līdz ar to padome darbu atsāks pilnā sastāvā pirmo reizi pēc trīs gadu pārtraukuma, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāve Linda Rence.

Tajā tika pārvēlēts Rīgas domes Mājokļu un vides komitejas priekšsēdētājs Vjačeslavs Stepaņenko (GKR), Rīgas domes deputāts Jānis Ločmelis (S), Rīgas pilsētas izpilddirektors Juris Radzevičs, Ekonomikas ministrijas Juridiskā departamenta direktors Kaspars Lore un kā piektais padomes loceklis tika iecelts Ekonomikas ministrijas valsts sekretāra vietnieks Dzintars Kauliņš. 

Padome tika pārvēlēta, jo kopš 2016.gada augusta tā strādāja nepilnā sastāvā ar četriem padomes locekļiem, jo pirms padomes termiņa beigām, 2016.gada 1.augustā, padomes locekļa amatu atstāja Rota Šņuka. 

Saskaņā ar Komerclikumā noteikto, ja padomes loceklis atstāj amatu pirms padomes termiņa beigām, notiek jaunas padomes locekļu vēlēšanas, kurās pārvēlē visu padomes sastāvu. 

Padomes locekļu pārvēlēšanai, Ekonomikas ministrija 2019.gada jūnijā lūdza uzņēmuma valdi sasaukt akcionāru ārkārtas pilnsapulci.

Jaunā padome ievēlēta uz pieciem gadiem.

Rīgas siltuma akcionāri ir Rīgas dome - 49%, Latvijas valsts - 48,995%, Enerģijas risinājumi. RIX - 2% un Latvenergo - 0,005%.

Firmas.lv pieejamie dati liecina, ka 2018.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 151,63 miljoni eiro, bet peļņa - 3,29 miljoni.

Uzņēmuma valdes priekšsēdētājs ir Normunds Talcis, bet valdes locekļi - Uģis Osis, Birute Krūze, Jevgeņijs Korols un Raivis Elliņš. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas