Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Rīgas reģionā piektdien 115 avārijas

Rīgā piektdien sniega dēļ strauji pieaudzis avāriju skaits - apmēram līdz plkst.21 to skaits jau pārsniedz 150, liecina Valsts policijas sniegtā informācija.

Dienas pirmā puse uz ceļiem bijusi salīdzinoši mierīga un līdz pulksten 16 Rīgas reģionā bijām saņēmuši aptuveni 50 izsaukumus uz ceļu satiksmes negadījumiem. Vēlāk, kad lielākajai daļai iedzīvotāju bija darba laika beigas un satiksmes plūsmas intensitāte palielinājās, zvani ienāca viens pēc otra un līdz pulksten 20.30 negadījumu skaits pieauga līdz 115, vēsta policija.

Pārsvarā visos negadījumos bija notikušas nelielas sadursmes starp automašīnām bez cietušajiem, lielā daļā negadījumu autovadītāji bija vienkārši noslīdējuši no ceļa.

Starp negadījumu vietām kā slidenākos ceļu posmus, kuros autovadītāji izvēlas laikapstākļiem neatbilstošu braukšanas stilu, var minēt ceļu no Rīgas uz Jaunmārupi, Liepājas apvedceļu un Daugavpils šoseju.

Policija autovadītājus aicina būt uzmanīgiem, braukt atbildīgi un izvēlēties tādu braukšanas stilu, kas atbilst ceļa un laika apstākļiem. Arī brīvdienās jābūt piesardzīgiem, ka arī, ja turpinās snigt, tad īpaši piesardzīgiem jābūt pirmdienas rītā, kad satiksmes plūsmas intensitāte uz ceļiem atkal palielināsies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas