Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Šausmu filmas scenārijs slimnīcā

Bērnu psihoneiroloģiskajā slimnīcā Ainaži visas problēmas tiks novērstas mēneša laikā, sola Veselības ministrijā (VM). Uzlabojumi esot jau šobrīd – veiktas gan pārrunas ar personālu, lai bērnu siešana pie gultas vairs netiktu izmantota kā soda veids, gan piesaistīti papildu speciālisti, lai nodrošinātu pienācīgu bērnu ārstēšanu. Tas gan ir pagaidu risinājums, jo problēma jārisina arī plašākā mērogā.

Top komentāri

alias
a
Ir bijusi nauda uzbūvēt jaunu slimnīcu, pārbūvēt korpusus, uzbūvēt baseinu, kurā neviens nepeldas, bet nav naudas, lai nodrošinātu slimnīcu ar 80 gultām ar pietiekamu daudzumu ārstu, medicīniskā personāla, rehabilitācijas personālu. Kur ir loģika? Ja ārstu skaits ir pietiekams uz 10 bērniem, tad šajā slimnīcā ir jābūt 10 bērniem, ne 76 kā ir tagad. Pamata neizdarība un pamata nolaidība ir jāmeklē varas gaiteņos. Trūkst ārstu? Trūkst, bet kāpēc? Tāpēc, ka ir nepietiekams atalgojums? Tad tas ir jāpalielina. Medicīnai Latvijā ir milzīgs budžets! Teikt, ka naudas nepietiek ir vienkārši bezatbildīgi. Uz 80 gultas vietām psihoneiroloģiskajā slimnīcā viens pusārsts, kas tajā laikā, kad viņam ir apmaksāts darba laiks slimnīcā, nodarbojas ar papildus pacientu pieņemšanu par naudu! Pilnīgs absurds! Loģiski, ka tas ārsts ir runājis varbūt ar vienu trešo daļu no visiem tiem pacientiem, kas tur atrodas. Par kādu ārstēšanu vispār var domāt? Tādas tur vienkārši nav.
Variants.
V
Ainažu slimnīca atrodas iekoptā vietā, jūra ar roku aizsniedzama. Telpas par Eiropas naudu sakārtotas, iekšā ir baseins. Vai tas nav patiesais iemesls? Vai kāds nav šo vietu iekārojis? Pirms kaut kādiem gadiem taču bija cīniņš, kad kāds biezais bija iekārojis Sarkandaugavas traķenes patīkama reljefa zonu..Izdzīt indiāņus no viņu teritorijām - šos vēstures stāstus tak zinām.
Trollis JT
T
Pēc ķīniešu komunistu parauga - lai pilnībā, uz vietas izprastu situāciju visaugstākā līmeņa vadītājiem un arī, protams, deputātiem vajadzētu vienu nedēļu pastrādāt psiho-neiroloģiskajā ārstniecības iestādē. Ja kas, pietiktu arī ar pansionātu. Vienu nedēļu. Demagoģija, jūs teiksiet? Sakiet!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas