Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Siguldā būs jauns kinoteātris

27.martā tirdzniecības centra (t/c) Šokolāde telpās Siguldā durvis vērs kinoteātris Kino Lora. "Tirdzniecības centrs piesaistīs cilvēkus kinoteātrim, un otrādi," stāsta t/c apsaimniekotāja SIA Ilga—Sigulda nomnieku koordinators Jānis Bormanis. Viņš uzsver, ka kino patlaban ir viena no lētākajām izklaidēm, tāpēc nešaubās par apmeklētāju atsaucību.

Forum Cinemas (pieder arī kino Parex Plaza) direktors Atis Amoliņš norāda, ka kinoteātru reģionos ir stipri par maz, tomēr pašreizējos apstākļos jauna kino atvēršana varētu būt riskanta. "Pirktspēja Rīgā un reģionos ir kā divās dažādās valstīs," viņš saka, tomēr Siguldas entuziastiem vēl veiksmi.

Kino Lora būs divas zāles — 30 un 54 cilvēku auditorijai —, un kinoteātra koncepcija būs piedāvāt filmas plašai auditorijai mājīgā, privātā gaisotnē, uzsvaru liekot nevis uz kvantitāti, bet uz kvalitāti. Kino varēs baudīt ekskluzīvos, ar uzlokāmiem galdiņiem aprīkotos ādas krēslos, vienam skatītājam atvēlot uz pusi plašāku sēdvietas laukumu nekā citos kinoteātros. Līdz šim Siguldā kā daudzviet Latvijā vienīgā kino izrādīšanas vieta bija kādreizējā kultūras nama telpas, kas nevar lepoties ar īpašu komfortu.

Kino Lora apmeklētāji pirms seansiem no savas sēdvietas varēs izsaukt apkalpojošo personālu un pasūtīt uzkodas vai kokteiļus. Kino biļetes nebūšot dārgākas kā tiešākajā konkurentā Cinamon Rīgā. Repertuārs tiks veidots gan no Holivudas ražojumiem, gan pasaules kino, filmas īrējot no izplatītājiem Forum Cinemas un Acme Film. Kino šaura skatītāju loka gaumei gan izpalikšot. Lai Kino Lora noslogotu maksimāli, kinoteātra augstākās kvalitātes tehnika ar tiešu pieeju no zālēm tiks arī piedāvāta Latvijas audio un video producēšanas studijām to produktu testēšanai maksimāli ērtā vidē. Savukārt Siguldas viesiem Kino Lora plānots izrādīt ar pilsētas domes atbalstu tapušu informatīvu īsfilmu par Siguldas vēsturi, apkārtni un iedzīvotājiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas