Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Stiprā vēja dēļ lidostā Rīga atsevišķi reisi novirzīti vai aizkavējušies

Stiprais vējš nav būtiski ietekmējis starptautiskās lidostas Rīga darbību, tomēr laika apstākļu dēļ atsevišķi reisi novirzīti vai aizkavējušies, aģentūrai LETA apliecināja lidostas pārstāve Laura Karnīte.

"Bija viens brīdis, kad arī lidosta Rīga nevarēja uzņemt lidojumus, jo vējš mainīja virzienu un sākās zemais sniegputenis," viņa atzina.

Karnīte teica, ka, ņemot vērā mainīgos laika apstākļus, pasažieriem ir jārēķinās ar iespējamiem kavējumiem vai reisu novirzīšanu uz citām lidostām.

Viņa aicināja sekot aktuālajam reisu sarakstam lidostas Rīga mājaslapā.

Vētras dēļ Rīgas lidosta šodien uzņēma arī divus aviokompānijas airBaltic reisus no Tallinas lidostas un vienu Uzbekistan Airways reisu no Kaļiņingradas lidostas.

LETA jau ziņoja, ka 2. janvāra rītā Baltijas jūrā pie Kurzemes ziemeļu vējš brāzmās pastiprinājās līdz 33 vai 34 metriem sekundē.

Aizvadītajā naktī Olandē jeb Ālandu salās, Somijas dienvidrietumos, reģistrētas vēja brāzmas līdz 41,6 metriem sekundē, kas provizoriski ir jauns rekords Somijai.

Baltijas jūrā sinoptiķi izsludināja augstākās pakāpes jeb sarkano brīdinājumu. Latvijā spēkā oranžās krāsas brīdinājums, bet nav gaidāmi lieli vēja postījumi.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas