Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Suiti kā glābjamā pasaules kultūra brīdinās UNESCO par centieniem to iznīcināt

Bez pārsteigumiem Saeimas Administratīvi teritoriālās reformas komisija (ATR komisija) šonedēļ atbalstīja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) piedāvāto Kurzemes novadu jauno kartējumu: Saldus novadā iekļausies Brocēnu novads, Talsu – Dundagas, Rojas un Mērsraga novads, Kuldīgas – Skrundas un Alsungas teritorija. Savukārt Lejaskurzemes novads, atjaunojot bijušā Liepājas rajona teritoriju, galīgajā lasījumā, visticamāk, tiks pārdēvēts par Dienvidkurzemes novadu. Tā skanot saulaināk un gaišāk.

Top komentāri

Itamars Toledano
Ir smieklīga šī vētra ūdens glāzē. Kas tad līdzēja suitiem sevi saglabāt PSRS laikos? Vai tie neskaitāmi gucuļu meža strādnieki, kuru aktivitātes Jānis Peters pat dzejā atainoja? Un, vai tad Kalniņa sēdēdama kantorī suitus glābj no izmiršanas LABĀK, kā to varētu darīt Bērziņa (jeb kāds cits) nākotnē?
prātiņ nāc mājās
p
Nu šitais jau ir reāli smieklīgi! Pagastā kādi 1200 iedzīvotāji. 6 vai 8 deju kolektīvi. Trīs tāžu suitu sievas (Alsungas, Gudenieku, Jūrkalnes ansambļi), vīru ansamblis...dūdenieki... amatierteātris... bērnu ansambļi... Kā vispār vietējā pašvaldība ar tik niecīgu nodokļu maksātāju skaitu vispār ir spējīga kaut ko tādu nofiansēt? Apdraudētie!!!
ee
e
Tiešām dīvaiņu saujiņa. Kas viņiem liedz vairoties un kopt savu kultūru? Skolas jau klapē ciet tāpēc, ka bērnu nav. Vairojieties!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas