Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Svētdien Latvijā plosīsies postoša vētra

Svētdien Latviju šķērsos plaša lietus zona un vējš sasniegs līdz šim lielāko spēku šoruden, liecina jaunākās sinoptiķu prognozes.

Sestdien postošas vēja brāzmas iespējamas saistībā ar negaisa mākoņiem, kas galvenokārt gaidāmi Vidzemē un Latgalē, savukārt svētdien dienvidrietumu vējš ievērojami pastiprināsies visā Latvijā, visvairāk tas plosīsies Kurzemes rietumu piekrastē un Ziemeļvidzemes piekrastē, kur gaidāmas brāzmas līdz 23-26 metriem sekundē.

Citviet valstī vēja maksimālais ātrums brāzmās sasniegs 16-21 metru sekundē. Stiprs vējš gaidāms svētdien visas dienas garumā, kā arī pirmdien. Piekrastē spēcīgākais vējš pūtīs svētdien no rīta un dienā, bet pārējā valstī pirmdien gaidāms aptuveni tikpat stiprs vējš kā svētdien.

Vēlā rudenī un ziemā, kad kokos nav lapu, šāda stipruma vējš neradītu būtiskus zaudējumus, bet šoreiz jārēķinās ar iespēju, ka krītoši koki var aizšķērsot ceļus, pārraut vadus un radīt citus postījumus. Tie iespējami visā valsts teritorijā.

Svētdiena būs apmākusies un lietaina, vietām Kurzemē un Vidzemē līs spēcīgi. Pievakarē, sākot no valsts ziemeļrietumiem, debesis brīžiem skaidrosies.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas