Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 16. septembris
Asja, Asnate, Dāgs

Ukrainas Neatkarības dienā notiks atbalsta gājiens Saulespuķu ceļš

Atzīmējot Ukrainas Neatkarības dienu, biedrība Tavi draugi sadarbībā ar Ukrainas vēstniecību un Rīgas domi sestdien, 24.augustā, no plkst.11.30 aicina uz gājienu Saulespuķu ceļš, informēja biedrības pārstāve Agnese Ruberte.

Biedrība "Tavi draugi" akciju "Saulespuķu ceļš" rīko jau trešo gadu pēc kārtas, aicinot ikvienu Latvijas iedzīvotāju un Latvijā mītošos ukraiņus pievienoties. "Saulespuķu ceļš" veltīts Ukrainas nepagurstošajai cīņai par brīvību un ikvienam Ukrainas civiliedzīvotājam Latvijā.

Gājiena dalībnieki ir laipni aicināti paust atbalstu Ukrainai ar saulespuķēm un Ukrainas simboliku.

Pulcēšanās gājienam sāksies no plkst.11 pie Brīvības pieminekļa. Plkst.11.30 gājienu atklās biedrības "Tavi draugi" vadītājs Ulvis Noviks un Ukrainas vēstniecības pārstāvji kopā ar Nacionālo bruņoto spēku štāba orķestri kapteiņleitnanta Gunta Kumačeva vadībā.

Klātesošos uzrunās arī kara bēgle un biedrības brīvprātīgā Tatjana Čirkova.

Gājiena dalībnieki dosies uz Vērmanes dārzu, kur no plkst.12 notiks Ukrainas Neatkarības dienai veltīts pasākums un koncerts "Vienoti Ukrainai".

Koncerta laikā darbosies arī biedrības "Tavi draugi" dizaina līnijas veikals un izbraukumu ziedojumu pieņemšanas punkts. Tajā apmeklētājiem būs iespēja atbalstīt Ukrainu, ziedojot kancelejas preces skolēniem, kā arī Ukrainas bruņotajiem spēkiem nepieciešamās lietas - tēju, saldumus, riekstus un žāvētus augļus, gaļas un zivju konservus, higiēnas preces un vīriešu apģērbu.

Ziedojumus biedrība ar partnerorganizāciju palīdzību nogādās Ukrainā un karavīriem frontē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Aprit gads Siliņas vadītajai valdībai

Šodien aprit gads, kopš strādā ''Jaunās vienotības'' (JV) politiķes Evikas Siliņas vadītā valdība, kas ir 42. Ministru kabineta sastāvs Latvijā un 22. kopš Latvijas neatkarības atjaunošanas.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas