Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Valsts pārvaldē – vērienīgi digitālo pārkārtojumu plāni

Par digitālo transformāciju, Latvijas iespējām kļūt par augsto ienākumu ekonomiku, kā arī par nepieciešamību likumdošanas līmenī apsteigt savu laiku ar Ministru prezidenta padomnieku ekonomikas jautājumos Jāni Upenieku sarunājas Andis Sedlenieks.

Top komentāri

itišņiks
i
Vai šitais džeks nebija Izglītības Ministrijā par parlamentāro sekretāru, kad tā samaksāja 3 miljonus par neeksistējošu e-skolas projektu? Kā sokas tajā krimināllietā? Vai IZM ir atguvusi izkrāptos 3 miljonus? Vai nav tā ka džeka pārstāvētā partija ir novirzījusi simtiem miljonu vēros IT iepirkumus saviem sponsoriem? Kā tā sanāk, ka pasūtītus pētījumus un ieteikumus IT nozarē valstī pa miljoniem raksta vienas un tās pašas kompānijas, kuras sagatavo rāmi iepirkumam, kur parasti tad uzvar vajadzīgā (partijas sponsoru) kompānija. Kā ar pēdējo miljonu vērto IT pētījumu VID, ko parakstīja maijā? Vai vecā shēma turpina rullēt? Vai tas ir tās utopiskās valsts IT nākotnes vīzijas realizācijas scenārijs, kur galā ir bulšits?
Krista
K
Cik simtiem milijonu latu, eiro ir izlaupiti no Latvijas valsts un no latviesu tautas pedejos 30 gados uz lozungiem Latvijas tela veidosana, Latvijas valsts parvaldes digalizacija? Tikai lidz sim no siem zagliem un vinu atbalstitajiem neviens nav notiesats un publiski pakarts vai nosauts, jo si laupisanas procesa vadiba stav Latvijas valsts vadiba....
:)
:
Nav jau labi, ka katra pašvaldība slēdz savus līgumus, bet vismaz tagad katra pašvaldība meklē sev labāko risinājumu. Saprotu, ka tiek plānots, ka VARAM atradīs vienīgo un pareizo piegādātāju un liks visām pašvaldībām šo risinājumu iegādāties. Tad jau loģiskāk būtu ja VARAM šos risinājums paši nopērk un tad dala pašvaldībām bez maksas.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas