Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Valsts prezidents: Pēc divām nedēļām varēs spriest, ko darīt ar airBaltic

Divu nedēļu laikā tiks apkopota informācija par Latvijas nacionālās lidsabiedrības airBaltic un premjeram Valdim Dombrovskim (Vienotība) būs jāsniedz vērtējums, un tikai tad varēs pieņemt konkrētus lēmumus, pēc tikšanās ar Ministru prezidentu uzsvēra Valsts prezidents Andris Bērziņš.

Valsts kancelejas pārstāvji norādīja, ka puses tikšanās laikā trešdien "apmainījās domām un izvērtēja situāciju, kāda šobrīd ir airBaltic sakarā". Premjers esot "iezīmējis tās attīstības scenāriju un divu nedēļu laikā būs nepieciešams savākt pietiekamu informāciju".

"Es varētu teikt, ka šis process attīstās pietiekami labi, lai nonāktu pie konkrēta labākā risinājuma," žurnālistiem uzsvēra A.Bērziņš.

Uz žurnālista jautājumu, vai krīzes laikā ir lietderīgi ieguldīt airBaltic naudas līdzekļus daudzu miljonu apmērā, kad valstī jākonsolidē budžets par aptuveni 100 miljoniem latu, Valsts prezidents atbildēja, kā tāds lēmums nav pieņemts. "Tiek izvērtēta situācijas attīstība. Es sapratu no premjera, ka divu nedēļu laikā tiks dots vērtējums šai situācijai. Šis jautājums nav tik vienkārši novērtējams un nomērāms, cik vajag ieguldīt un kā vajadzētu rīkoties". A.Bērziņš norādīja, ka pēc divām nedēļām par šo situāciju varēs spriest konkrēti.

Jau ziņots, ka valdība otrdien lēma piedalīties Latvijas nacionālās lidsabiedrības airBaltic glābšanā, kā nosacījumu izvirzot kompānijas vadības un menedžmenta maiņu, pēc valdības sēdes paziņoja satiksmes ministrs Uldis Augulis (ZZS).


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas