Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

VARAM pašvaldībām pasniegs Radošuma balvas

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) pārstāvji ceturtdien, 18.aprīlī, pasniegs Radošuma balvas tām pašvaldībām, pašvaldību iestādēm vai pašvaldību kapitālsabiedrībām, kas savā ikdienas darbā īsteno radošus risinājumus teritorijas ekonomiskās aktivitātes veicināšanai, identitātes stiprināšanai un sadarbības ar iedzīvotājiem uzlabošanai, portālu Diena.lv informēja VARAM.

Radošuma balva pašvaldībām tiks pasniegta jau otro reizi trīs kategorijās - republikas pilsētu un lielo novadu, novadi ar iedzīvotāju skaitu virs 5500 un novadi ar iedzīvotāju skaitu zem 5500. Šogad šai balvai tika saņemti 20 pieteikumi.

"Balvas laureāti ir rūpīgi izvēlēti, izvērtējot risinājumu oriģinalitāti un atbilstību vietējām vajadzībām, integrētu pieeju, resursu izmantošanas efektivitāti un ietekmi uz vietējo sabiedrību. Balvu ieguvušās pašvaldības kalpos par piemēru, iedrošinot arī citas Latvijas pašvaldības rīkoties radoši un gudri, nodrošinātu kvalitatīvus un sasniedzamus pakalpojumus, radītu pievilcīgu vidi dzīvošanai un uzņēmējdarbības veikšanai," sacīja VARAM valsts sekretāra vietniece reģionālās attīstības jautājumos Ilona Raugze.

Radošuma balvas pasniegšana un radošās darbības nedēļa radi!2013 atklāšanas pasākums notiks Hedas mājā Andrejsalā, Andrejostas ielā 10, Rīgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas