Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

VARAM: Pašvaldību reformas apspriešana ar novadu deputātiem tuvojas noslēgumam

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) pārstāvji un ministrs Juris Pūce (A/P) šonedēļ dosies sešās reģionālajās darba vizītēs - uz Ventspili, Kuldīgu, Saldu, Limbažiem, Ādažiem un Valku, lai oficiālajās konsultācijās ar pašvaldību deputātiem apspriestu vietējo pašvaldību administratīvi teritoriālo reformu, informē VARAM.

Ministrs ar Ventspils pilsētas un Ventspils novada deputātiem par ministrijas un ekspertu izstrādāto administratīvā iedalījuma modeli diskutēs šā gada 23.jūlijā plks.15.00 Ventspils muzeja ēkā.

Savukārt 24.jūlijā reforma tiks apspriesta divos administratīvajos centros – Kuldīgā un Saldū. Kuldīgā tikšanās norisināsies plkst. 11.00 novada domē, piedaloties Alsungas, Kuldīgas, Skrundas novada deputātiem. Saldū plkst.16.00 jauniešu centrā Šķūnis - ar Brocēnu un Saldus novada deputātiem.

25.jūlijā oficiālās konsultācijas turpināsies Limbažos, plkst. 10.00 novada domes ēkā ar Alojas, Limbažu, Salacgrīvas deputātiem, un Ādažos, plkst. 15.00 novada domes ēkā, diskutējot ar Ādažu, Carnikavas, Garkalnes, Saulkrastu un Sējas iedzīvotāju pārstāvjiem.

Konsultācijas par reformu šonedēļ noslēgsies Valkā, tiekoties ar Naukšēnu, Rūjienas, Strenču, Valkas novada deputātiem plkst. 11.00 novada domē.

Kopumā šonedēļ būs notikušas tikšanās ar 19 novadu un pilsētu deputātiem. Līdz šim ir VARAM ir tikusies ar 76 no 114 novadu un pilsētu pašvaldību deputātiem 19 administratīvajos centros. Ar nākamās nedēļas beigām noslēgsies sabiedriskās apspriešanas ietvaros rīkotās konsultācijas ar vietējās varas pārstāvjiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas