Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis
Daļa pacientu slimnīcā nenonāktu, ja pret sevi būtu bijuši mazāk pavirši

Veselība ne tikai ārstu rokās

Turpinoties darbam pie slimnīcu tīkla sakārtošanas, universitātes slimnīcu loma tiek izcelta jo īpaši. Latvijā tādas ir trīs – Bērnu klīniskās universitātes slimnīca, Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīca (RAKUS) un Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīca (PSKUS). Šobrīd pieaugušajiem visplašāko veselības aprūpes pakalpojumu klāstu iespējams saņemt tieši pēdējās divās. Pietiekami bieži šo slimnīcu uzņemšanas tiek izmantotas, lai saņemtu nepieejamos ambulatoros pakalpojumus, lai arī palīdzību pacienti būtu varējuši meklēt pie ģimenes ārsta.

Top komentāri

Itamars Toledano
Veselība ir Dieva Rokās, un rets ir tas ārsts, kas no Dieva svētīts. Tomēr no nāves tevi neviens ārsts nepaglābs, un cilvēks pie sava mūža ne sekundi klāt pielikt nevar. Žēl, ka valdība tik milzīgas summas šiem šarlatāniem izšķiež, ko varēja labāk nabagiem iedot!
Ludviķis
L
Jā atver maku un tad viņi sāk rosīties ...ātrāk vari mirt nost!
Dzimis LPSRS
D
Atceroties Padomju Savienību, es varu pateikties jo tajā laikā bija gan ārsti gan veselības aprūpe sistēma, kas nodrošināja gan rehabilitāciju, gan profilaksi, gan ārsti kaut vai runājās ar pacientu un nesa atbildību par rezultātu. Šobrīd ārsti neatbild par neko un tikai pastiepj roku par katru manipulāciju, ko viņam priekšā pasaka pacients! Man tādus mēsla ārstus, tādu "MEDICĪNU" nevajag!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas