Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

VIDEO: Rīgā par marihuānas tirgošanu aiztur 16 gadus vecu pusaudzi

Rīgas centrā pašvaldības policija vakar aizdomās par marihuānas tirgošanu aizturējusi 16 gadus vecu pusaudzi, aģentūru LETA informēja Rīgas pašvaldības policija.

Videonovērošanas centra darbinieki pirmdienas vakarā skvērā pie Latvijas Nacionālās operas un baleta ēkas pamanīja jauniešu bariņu. Likumsargi ievēroja, ka viens no jauniešiem no somas izvelk maisiņu ar zaļganbrūnu vielu un padižojas vienaudžiem, tādēļ uz notikuma vietu tika nosūtīta tuvākā policijas ekipāža.

Kamēr ekipāža bija ceļā, videonovērošanas kamerās bija redzams, kā pie jaunieša pieiet kāda meitene un apmaiņā pret naudu paņem vienu no maisiņiem.

Patruļas ierašanās brīdī iespējamā pircēja diemžēl jau bija pametusi notikuma vietu un tuvākajā apkārtnē nebija manāma, tādēļ policisti devās pie iespējamā tirgotāja. Pēc videonovērošanas centra darbinieku norādēm policisti jaunieša penālī atrada trīs maisiņus ar zaļganbrūnu augu izcelsmes vielu.

16 gadus vecais penāļa īpašnieks atzina, ka tā esot marihuāna, un apgalvoja, ka to atradis to kādā Purvciema parkā uz zemes.

Tāpat jaunietis atzina, ka iepriekš netālu no operas vienu maisiņu pārdevis. Vienlaikus pārbaudīti arī pārējie jaunieši, taču pie viņiem narkotiskās vielas netika atrastas. Tāpat arī nekas neesot liecinājis, ka pārējie jaunieši būtu narkotiku reibumā.

Iespējamais pārkāpējs nogādāts Valsts policijā turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

 

Top komentāri

Punkts
P
neveiksminieki
nekā smieklīga
n
Ko lai dara 16 gados, ja skolās darba tikumu nemāca, bet darba nenem?
Narkotikas ir liela nelaime
N
Bet policijai ir jāorientējas uz enerģijas dzērienu apkarošanu
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ar likumu garantēs skaidras naudas pieejamību

Valdība otrdien atbalstīja grozījumus Kredītiestāžu likumā, kuru mērķis ir nodrošināt skaidrās naudas pieejamību iedzīvotājiem visā Latvijas teritorijā, nosakot minimālās prasības pakalpojumam, kura r...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas