Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Vorobjovai Munkevics izteicis mājienus par iespējamu kukuli, bet tas varētu būt arī cits deputāts

Jūrmalas domes deputātei Marijai Vorobjovai izteikti mājieni, ka par turpmāku atbalstu mēram Raimondam Munkevicam viņa varētu saņemt atlīdzību, taču tādi, iespējams, izteikti arī citiem deputātiem. Komentējot Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) paziņojumu, ka R.Munkevics aizturēts aizdomās par kukuļošanu grupā, M.

Vorobjovas pārstāvis Dmitrijs Goroševskis atzina: «Tā var būt un var nebūt M.Vorobjova. Var būt arī cits deputāts. Bet mājieni par iespējamu uzpirkšanu ir bijuši, es pats biju klāt tādā sarunā.» D.Goroševskis atzina, ka pēdējo divu mēnešu laikā R.Munkevics vairākkārt M.Vorobjovai izteicis arī draudus – gan par viņas pretošanos līguma noslēgšanai ar SIA _Priority_ par kafejnīcas pakalpojumu sniegšanu _Dzintaru koncertzālē,_ gan par pāriešanu opozīcijas pusē un R.Munkevica demisijas pieprasīšanu.

R.Munkevics gatavojās šodien sarīkot divu Jūrmalas pašvaldības uzņēmumu SIA Dzintaru koncertzāle un SIA Jūrmalas gaisma dalībnieku sapulces un atcelt no valdes locekles amata M.Vorobjovu.

Kā vēsta portāls db.lv, R. Munkevics izteicis dzīvības draudus, ja M. Vorobjova pāries Romualda Ražuka pusē. Uzticības balsojums R.Munkevicam Jūrmalas domē bija iecerēts rīt, 20. maijā, nevis 24. maijā, kā izskanējis iepriekš.

(papildināts viss teksts)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas