Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

ASV lidmašīnas uzlidojumā nogalināts Al Qaeda vadītājs Pakistānā

ASV bezpilota lidmašīnas izšautas raķetes ceturtdien nogalināja Al Qaeda vadītāju Pakistānā Badru Mansūru, kurš bija viens no ASV spēku galvenajiem mērķiem Pakistānā un tika meklēts par uzbrukumiem, kuros nogalināti desmitiem cilvēku, paziņoja amatpersonas.

Badrs Mansūrs, kurš sūtīja kaujiniekus uz Afganistānu un vadīja apmācību nometni Ziemeļvaziristānas cilšu rajonā, tika nogalināts uzlidojumā pie Afganistānas robežas, apstiprināja Pakistānas amatpersonas un viens no viņa kaujiniekiem.

"Viņš šonakt gāja bojā raķešu triecienos [Ziemeļvaziristānas galvenajā pilsētā] Miranšahā. Viņa nāve ir liels trieciens Al Qaeda spējām uzbrukt Pakistanā," sacīja augsta ranga amatpersona. "Badrs Mansūrs tika nogalināts raķešu uzbrukumā," telefonsarunā apstiprināja viņa grupējuma kaujinieks.

Izlūkdienesta amatpersonas Ziemeļvaziristānā paziņoja par Mansūra nāvi, bet dažas citas Pakistānas amatpersonas nebija drošas par to. Minētajā uzlidojumā tika nogalināti četri kaujinieki, un tas bija vērsts pret kaujinieku kompleksu Miranšahas pilsētā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits