Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Rīgā un Tallinā kāpj degvielas cenas, Viļņā nemainās

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā un Tallinā bija vērojams degvielas cenu kāpums, bet Viļņā tās nav mainījušās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Arī šajā nedēļā dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena joprojām bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā, bet zemākā - Viļņā.

Rīgā pēc sešu nedēļu stabilitātes perioda degvielas cenas šonedēļ palielinājušās. 95.markas benzīna cena Circle K uzpildes stacijās pieaugusi par 1,6% - līdz 1,294 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena – par 0,8% un bija 1,224 eiro.

Viļņā degvielas cenas šonedēļ nav mainījušās, un arī šo piektdien litrs 95.markas benzīna maksāja 1,145 eiro par litru, bet litrs dīzeļdegvielas - 1,089 eiro par litru.

Savukārt Tallinā Circle K uzpildes stacijās benzīna cena palielinājās par 0,4% un šīs darba nedēļas beigās bija 1,398 eiro par litru. Tāpat dīzeļdegvielas cena pakāpās par 0,4% - līdz 1,398 eiro par litru.

Autogāzes cena šonedēļ bija stabila tikai Rīgā, kur arī šo darba nedēļu noslēdza pie 0,555 eiro par litru atzīmes. Tikmēr Tallinā autogāzes cena pieauga par 1,5% - līdz 0,629 eiro par litru, bet Viļņā - pakāpās par 0,7% līdz 0,553 eiro par litru.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Putins apgalvo, ka piekritis Navaļnija apmaiņai

Krievijas diktators Vladimirs Putins paziņojis, ka dažas dienas pirms opozicionāra Alekseja Navaļnija nāves cietumā viņš no kādas personas saņēmis piedāvājumu apmainīt Navaļniju pret Rietumos ieslod...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits