Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Avārijas nosēšanos Štutgartes lidostā piedzīvo arī Kariņš

Avārijas nosēšanas Štutgartē veikusi aviokompānijas _Contact Air _lidmašīna, kurā atradās arī eiroparlamentārietis  no Latvijas Krišjānis Kariņš (JL). Lidmašīna, kurā bija 87 pasažieri, nevarēja izlaist šasiju.

K.Kariņš aģentūrai LETA pastāstīja, ka sākotnēji nekas nav liecinājis par lidmašīnas problēmām. Taču, nosēžoties Štutgartē, kad pa iluminatoru bija redzama lidosta, lidmašīna atkal cēlusies augšup. Tā tas atkārtojies vairākas reizes, līdz pilots paziņojis, ka lidaparātam ir problēmas ar šasijām un viņš veiks manevru, ko dara bērni, kad viņiem salūzusi kāda rotaļlieta. Lidmašīna esot kratīta augšup lejup un uz sāniem. Viss esot bijis labi, "vienīgi nepatīkami, ka tur iekšā kratīja arī mūs", atzina Kariņš. Deputāts ir lidojis uz Štutgarti, lai ar autobusu tālāk dotos uz Strasbūru.

Lidmašīna tikusi nosēdināta "uz vēdera", un pēc tās apstāšanās visiem pavēlēts pa avārijas izeju un piepūšamajiem trapiem šļūkt lejup. "Tā nu mēs tur stāvējām zālītē un skatījāmies, kā lidmašīna tika appūsta ar putām. Nepatīkamāk varbūt bija sievietēm, kuras bija augstpapēžu kurpēs, jo tās bija jāatstāj lidmašīnā un zālītē nācās stāvēt zeķbiksēs."

Kariņš informēja, ka joprojām atrodas lidostā un gaida bagāžu. Viņš novērtēja notikušo kā profesionālu pilota un lidostas sadarbību. Viņš norādīja, ka arī turpmāk izmantos šīs lidsabiedrības pakalpojumus.

Interneta vietne welt.de vēsta, ka lidmašīnā atradies arī Vācijas sociāldemokrātu līderis Francs Minteferings. Pēc viņa vārdiem, situācija bijusi ļoti nopietna. Viņi ilgi riņķojuši, mēģinot nosēsties, līdz pieņemts lēmums par avārijas nosēšanos. Visi pasažieri esot saglabājuši mieru. Kapteinis veica meistardarbu, vērtēja F.Minteferings.

Štutgartes lidostā welt.de informē, ka pieci pasažieri ir šoka stāvoklī, bet viena no reisa stjuartēm nogādāta slimnīcā. Skrejceļi pēc negadījuma joprojām ir slēgti.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIES VĒL

Vairāk foto no Štutgartes lidostas

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits