Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Japānas jaunā pirmā lēdija izceļas ar raibu pagātni un ekscentriskiem izteicieniem

"Jūs jau labi zināt, ka Repše ir sen atpazīts marsietis un, protams, traks," preses konferencē par valdības darba pirmajām 100 dienām 2003.gada februārī sacīja tābrīža Latvijas premjerministrs Einars Repše. Nu šai ārpuszemes izcelsmes augstākā līmeņa personu kopienai pievienojusies arī Japānas jaunā premjerministra Jukio Hatojamas sieva, kura apgalvo, ka ciemojusies uz planētas Venera un iepriekšējā dzīvē draudzējusies ar Holivudas zvaigzni aktieri Tomu Krūzu.

Sieva aizēno vīru

Pat respektabli izdevumi pēdējās dienās blakus rakstiem par sarežģītajiem uzdevumiem, kas gan iekšpolitikā, gan ārpolitikā stāv priekšā J.Hatojamam, īpaši izceļ viņa laulātās draudzenes Mijuki raibo pagātni un ekscentriskos izteikumus. Tas gan neizbrīna, jo kolorītā sieviete ir daudz interesantāks izpētes objekts nekā viņas priekšzīmīgais vīrs, kurš cēlies no ievērojamas japāņu dzimtas, ieguvis labu izglītību un savā dzimtenē nav bijis iejaukts skandālos.

Karjeru M.Hatojama sāka kā dejotāja un dziedātāja Takaradzukas rēvijā — sieviešu trupā, kas ar romantiskiem mūzikliem uzstājas pusmūža japānietēm. Vēlāk viņa dzīvojusi Kalifornijā, kur viņas pirmajam vīram piederēja restorāns. ASV viņa sastapa savu mūža mīlestību Jukio, kurš slavenajā Stenforda universitātē studēja par inženieri, raksta The Times.

Pēc apprecēšanās ar nākamo Japānas premjeru M.Hatojama kļuva par dzīvesstila konsultanti vai — viņas vārdiem — "dzīves komponistu" un sarakstīja vairākas grāmatas, arī par kulināriju.

Romāns ar Krūzu


Vienā no grāmatām Mijuki atklājusi, ka pirmās laulības laikā pie viņas ieradušies citplanētieši, lai aizvestu vienreizēji pasakainā ceļojumā uz Veneru. "Kamēr mans ķermenis gulēja, gars aizlidoja uz Veneru trijstūra formas lidojošajā šķīvītī," stāsta M.Hatojama. "Tā bija ārkārtīgi skaista un ļoti zaļa vieta." Sievietes toreizējais vīrs viņas ceļojumu kosmosā uzskatījis tikai par sapni, bet Japānas pirmā lēdija uzsver, ka pašreizējais dzīvesdraugs nebūtu tik noraidošs. "Jukio ir citāds domāšanas veids," uzskata M.Hatojama. "Viņš, visticamāk, izsauktos: "Tas ir lieliski!""

Tas gan nav vienīgais neparastais notikums šīs sievietes dzīvē. Nesen kādā televīzijas sarunu šovā Mijuki atklājusi, ka iepriekšējā dzīvē viņai bijušas romantiskas attiecības ar T.Krūzu. "Tajā dzīvē viņš bija japānis un mēs bijām kopā. Ja mēs tagad sastaptos, es teiktu — sen neesam tikušies —, un viņš visu saprastu," sacīja M.Hatojama. Viņa atklājusi, ka vēlētos uzņemt filmu kopā ar T.Krūzu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits