Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Smieklīgs pārpratums Austrālijā: Policiju izsauc uz zirnekļa slepkavošanu

Policistiem Austrālijā, kādā Pērtas piepilsētā, bijusi amizanta darba diena - vairāki likumsargi nosūtīti uz kādu namu pēc garāmgājēja zvana. Viņš dzirdējis mājas iemītnieku skaļi bļaujam: "Mirsti taču!" un bērna raudas. Izrādījās, ka mājas iemītnieks mēģinājis likvidēt zirnekli, no kuriem viņam ir paniskas bailes, vēsta The Guardian.

Vanerū policijas iecirknis vietnē Twitter trešdienas rītā uz īsu laiku bija ievietojis ekrānuzņēmumu no izsaukuma transkripta, bet drīz pēc tam to izdzēsa, pamatojot, ka tas darīts, jo ierakstā bija redzama policistu saziņa. 

Ierakstā bija vēstīts: "Zvanītājs dzirdējis vīrieti atkārtoti kliedzam "Mirsti taču!", kā arī bērna raudāšanu. Zvanītājs mājas iemītniekus nepazīst, bet ir tos dažas reizes redzējis pastaigas laikā." 

Pēc divdesmit minūtēm, kad likumsargi notikuma vietā bija noskaidrojuši situācijas apstākļus, policijas iecirknis informēja par jaunumiem: "Policija izprašņāja visas iesaistītās puses, noskaidrots, ka vīrietis centās nogalināt zirnekli (viņam ir paniskas bailes no zirnekļiem). Viņš atvainojās policijai par sagādātajām neērtībām."

Šī gan nav pirmā reize, kad noticis kas līdzīgs. Arī 2015. gadā Sidnejā policisti ieradās uz izsaukumu un bija liecinieki tam, kā pārbijies vīrietis ar mēbelēm un sadzīves priekšmetiem mēģina trāpīt zirneklim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits