Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

precizēts: Džersijas salu šokē sešu viesstrādnieku no Polijas nogalināšana

Slaktiņu Lielbritānijai piederošajā Džersijas salā, kur gāja bojā seši cilvēki, sarīkojis 30 gadus vecais viesstrādnieks no Polijas Damjans Žeszovskis (Damian Rzeszowski), vēsta izdevums The Times.

Pēc laikraksta rīcībā esošās informācijas, D. Žeszovskis ar nazi nogalināja sievu, divus bērnus – sešus gadus veco meitu un pusotru gadu veco dēlu, kā arī sievastēvu. Tāpat par viņa upuriem kļuva sievas draudzene un viņas piecus gadus vecā meita. Ka visi traģēdijā bojā gājušie ir Polijas pilsoņi, 15. augustā apstiprināja arī Polijas vēstniecība Londonā.

Kā raksta The Times, par iemeslu slaktiņam kļuvis D. Žeszovska sievas, kura  kopā ar bērniem tikko atgriezusies no Polijas, paziņojums, ka viņu kopdzīve ir beigusies. Šī gada jūlijā D. Žeszovskis jau nonāca slimnīcā pēc pašnāvības mēģinājuma: viņš bija izdzēris lielu devu miega zāļu. Kā laikrakstam pastāstījis viens no D. Žeszovsa draugiem, kurš nav vēlējies atklāt savu vārdu, pašnāvības mēģinājums noticis problēmu ģimenē dēļ.

Pašlaik D. Žeszovskis atrodas slimnīcā policijas apsardzībā. Pēc nozieguma viņš neveiksmīgi mēģināja izdarīt pašnāvību, un slimnīcā viņam veikta operācija.

Slepkavības notika svētdien, 14. augustā, Džersijas salas galvaspilsētā Sainthelierā (Saint Helier). Pieci cilvēki gāja bojā nozieguma vietā, bet sestais nomira slimnīcā.

Džersijas salā, kas atrodas Lamanša šaurumā, iedzīvotāju skaits ir 90 tūkstoši cilvēku. Vietējās varas pārstāvji paziņoja, ka ir šokēti par notikušo, jo Džersija tiek uzskatīta par vienu no pašām mierīgākajām un drošākajām vietām Rietumeiropā. Kā norāda The Times, iepriekšējā slepkavība Džersijas salā notika 2004. gadā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits