Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā 0 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Krievija gatavojas aizliegt Atlantijas padomi

Krievija gatavojas aizliegt domnīcu Atlantijas padome (The Atlantic Council), ko agrāk vadīja ASV vēstnieks Maskavā, ceturtdien paziņojusi Krievijas ģenerālprokuratūra.

"Noskaidrots, ka šīs organizācijas aktivitātes rada draudus Krievijas Federācijas konstitucionālās kārtības pamatiem un drošībai," paziņoja ģenerālprokuratūra.

Plašākus paskaidrojumus ģenerālprokuratūra nesniedza.

Ģenerālprokuratūra paziņoja, ka nosūtījusi savu lēmumu Krievijas Tieslietu ministrijai.

"Mēs lepojamies ar padomes seno tradīciju strādāt ar krieviem un Krievijas jautājumā, un esam sarūgtināti, ka Krievijas varasiestādes paziņojušas par šo soli," teikts Atlantijas padomes paziņojumā, ko tā nosūtījusi ziņu aģentūrai Reuters.

Atlantijas padome norādīja, ka nav informēta par Krievijas lēmumu.

ASV vēstnieks Džons Hantsmens bija Atlantijas padomes priekšsēdētājs no 2014.gada līdz 2017.gadam, kad ASV prezidents Donalds Tramps izvirzīja viņu vēstnieka amatam.

 

Top komentāri

Man
M
pajāt to paRašu !
ASV veiksmes un neveiksmes
A
Amerikāņiem ir bijušas vairākas veiksmes, piemēram, Japāna un Dienvidkoreja. Un arī vairākas neveiksmes, piemēram, Afganistāna un Irāka. Ja Afganistānu un Irāku būtu sadalījuši vairākās nacionālās valstīs, tad tautas, kas būtu ieguvušas neatkarību, attīstītos drīzāk pēc Dienvidkorejas parauga, bet valstis, kuras būtu zaudējušas savas kolonijas, iespējams, ka vairāk līdzinātos Ziemeļkorejai. Katrā ziņā, katrai tautai būtu iespēja izvēlēties savu ceļu. Bet vislielākā ASV kļūda ir Krievijas saglabāšana pēc PSRS sabrukuma. Ja Krievija būtu sadalīta nacionālajās valstīs (gan tautām, kurām nebija savas valsts, gan attālo reģionu iedzīvotājiem - Sibīrijai, Tālajiem Austrumiem), tad atlikušajai Krievijas daļai paliktu izvēle starp Ziemeļkorejas variantu un Austrijas variantu. Pēc Austroungrārijas impērijas sabrukšanas Austrija attīstās tīri labi.
par vēlu, Putler !
p
Tu savu izķidāšanu nenovērsīsi.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits