Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Putins aicina ASV uzņēmējus palīdzēt normalizēt ASV un Krievijas attiecības

Krievijas prezidents Vladimirs Putins piektdien aicinājis ASV uzņēmējus izmantot savu ietekmi, lai palīdzētu normalizēt Krievijas un ASV attiecības.

Sanktpēterburgas starptautiskajā ekonomikas forumā Putins sacīja, ka Maskavas un Vašingtonas attiecības noslīdējušas līdz zemākajam līmenim kopš Aukstā kara.

Putins aicināja foruma dalībniekus no ASV palīdzēt atjaunot normālu politisko dialogu, "palīdzēt jaunievēlētajam prezidentam un jaunajai administrācijai".

Viņš arī solīja palīdzēt uzlabot apstākļus ASV uzņēmējiem Krievijā.

Krievijas cerības uzlabot attiecības ar ASV pēc Donalda Trampa sēšanās Savienoto Valstu prezidenta amatā ir izplēnējušas, ASV Kongresam un Federālajam izmeklēšanas birojam (FIB) sākot izmeklēšanu par Maskavas iespējamo jaukšanos ASV prezidenta vēlēšanās.

 

Top komentāri

fuksis
f
....Путин: Сноуден поступил неправильно, но он не предатель. Izskatās ka Putinam sāk "aizbraukt jumts", jo tā jau var aizrunāties ka x-mens nepareizi nogalināja cilvēku, bet viņš nav slepkava, Viesojoties Francijā viņs apgalvoja ka Francijas karaliene Anna ir bijusi krieviete, lai gan viņa tur bija karaliene tajā laikā kad uz Zemes, Krievija un nacionalitāte krievs nepastāvēja ne defacto ne dejure. Un "Путин: Асад совершил много ошибок"" ,,, Kā tad tā? Tad jajautā "kakoga hrena" tu Putin ielīdi Sīrijā, ja jau Bašars tagad ir "ņepraviļnij pacan"... Bojarišņik nado meņše piķ!!!!
zvirbulēns
z
Izvācieties no Ukrainas, Kaļiņingradas, Japānai piekrītošām salām, tad padomāsim ko ar jums, krievfašistiem, darīt!
Ass
A
Jutams propogandas pirkstins,Krievija notiekosais pasakums ar vairaku lielvalstu biznesa vaditajiem ka ari valdibu parstavjiem tiek atspogulots negativa gaisotne ar pec iespejas vairak cinisma. Maz rakstu par pasaules meroga pasakumu kura tiek parakstiti miljardus verti ligumi un viss tapec ka obligati jasaglaba ienaidnieka tells. Lai norietu kaiminu latvietim pat verdinu nevajag,bet lai sakoptu savu setu latvietis i pirkstu nepakustinas,i smadeni neieslegs!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits